Ambalat în carcasă de călătorie, mini difuzor Bluetooth wireless EWA A106 Pro cu radiator bas personalizat. IP67, rezistente la apă, mici, dar puternice, difuzoare portabile pentru mașină, bicicletă, exterior, duș (negru)


Pret: £17.99
(as of Nov 03,2022 04:33:29 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Baterii: ‎ 1 Baterii cu litiu polimer sunt necesare.
Este întrerupt de producător: Nr
Dimensiuni produs : ‎ 4,8 x 4,8 x 3,84 cm; 175,77 grame
Data primei disponibile: ‎ 7 septembrie 2018
Producator: EWA
ASIN: B07F9NGRKF
Numărul modelului articolului: EWA-A106-Black
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

CALITATE IMPRESIONANTĂ A SUNETULUI – Mini difuzorul EWA A106 este extrem de mic, dar totuși capabil să elibereze un sunet complet bogat cu bas impresionant și să vă umple camera cu muzică printr-un driver de înaltă performanță și un subwoofer pasiv.
UȘOR DE TRANSPORT și CLASIFICARE DE IMPERMEABILITATE IP67 – Cântărind 6,2 uncii și măsoară Φ1,89*H1,54 inchi, vine într-o husă de transport cu clemă care vă permite să vă bucurați de muzica preferată în deplasare în orice mediu și, de asemenea, să vă protejați mini-portabilul EWA A106 difuzorul de deteriorare. Este perfect pentru exterior, drumeții, camping, picnic, piscină sau plajă, baie etc.
DURAȚĂ LUNGĂ A BATERIEI – Bateria reîncărcabilă încorporată garantează 4,5 ore de redare (până la 12 ore la 50% volum) la o singură încărcare. Înseamnă că difuzorul mic EWA A106 vă poate însoți să ascultați muzică toată ziua. Durează doar 2 ore pentru a fi încărcat complet cu încărcătorul de 1 A.
DESIGN SIMPLU ȘI ȘI STILAT – Nu am adăugat nimic străin pentru a face difuzorul cât mai mic și simplu posibil. Am renunțat la astfel de funcții precum microfon, mufă de 3,5 mm și butoane inutile, lăsând doar un singur buton din silicon (Țineți apăsat pentru a porni/opri, o apăsare pentru a întrerupe, atingeți de două ori sau de trei ori pentru a comuta melodiile).
CE PRIMIȚI – 1 difuzor Bluetooth mic EWA A106, 1 cablu micro USB, 1 manual de utilizare, 1 husă de transport, 12 luni garanție și 30 de zile fără riscuri. (Dacă nu sunteți complet încântat de difuzorul mic, trimiteți-l înapoi pentru o rambursare completă, fără întrebări).

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.