1 pereche – Sistem stereo de difuzoare de tavan Bluetooth activ de 6,5 inchi | SMART HOME – NU ESTE NECESAR AMPLIFICATOR | Kit de streaming audio wireless HiFi –– Profil subțire – Pentru bucătării, sufragerie, dormitoare – LOOP


Pret: £119.99
(as of Nov 05,2022 23:56:40 UTC – Detalii)

Caracteristici:

Pe de altă parte, ieșirea de linie transformă acest kit într-un sistem de difuzoare cu mai multe camere. Puteți trimite un cablu de la ieșirea de linie a sistemului nostru și îl puteți conecta în lanț la altul dintre sistemele noastre. Mai simplu spus, puteți conecta mai multe kituri împreună și puteți reda același lucru în același timp, fără a utiliza un amplificator sau comutatoare de zonare a difuzoarelor. Dacă doriți mai multe sisteme, stocăm diverse kituri. Vă rugăm să căutați în magazinul nostru sau să ne contactați!

Dual Audio Bluetooth – Dispozitivele Android mai noi sunt instalate cu o caracteristică Bluetooth numită „Dual Audio”. Fără a intra prea mult în asta, această caracteristică vă permite să vă conectați la 2 sisteme Bluetooth de pe un singur dispozitiv în același timp. De exemplu, puteți transmite muzică prin Bluetooth către 2 sisteme separate în același timp și le puteți dezactiva oricând dacă doriți. Acest lucru este perfect dacă doriți să ascultați muzică în bucătărie și nu în camera de zi sau să vă jucați atât prin bucătărie, cât și prin sufragerie dacă faceți o petrecere. Opțiunile sunt nesfârșite, dar sunt limitate doar la anumite dispozitive Android. Verificați întotdeauna înainte de a cumpăra dacă doriți să utilizați această funcție.

Specificație tehnică:

Sursă de alimentare – PSU în linie 100-240VAC/12VDC (inclusă)
Putere de iesire: max. – 2 x 25W
Putere de iesire: RMS – 2 x 20W
Driver LF – 165 mmØ (6,5″) margine de cauciuc con PP
Driver HF – tweeter cu dom din neodim de 12 mm (0,5″)
Raspuns in frecventa – 70Hz – 20kHz
Sensibilitate – 89dB
Unghi de dispersie – 160°
Material carcasa – plastic ABS
Adâncime de montare – 100 mm (activ), 80 mm (pasiv)
Decupaj – 202 mmØ (fiecare difuzor)
Impedanță – 4 ohmi (fiecare difuzor)
Dimensiuni – 98 x 234 mmØ (activ), 77 x 234 mmØ (pasiv)

Greutate (per set) – 1,91 kg

.
Este întrerupt de producător: Nr
Dimensiuni pachet : ‎ 30 x 30 x 30 cm; 11 kilograme
Data primului disponibil: ‎ 29 noiembrie 2016
Producător: Cablefinder
ASIN: B07G9LMPKX
Numărul modelului articolului: ‎ 3344

Conținutul setului: 1x difuzor activ Bluetooth – 1x difuzor pasiv – 1x sursă de alimentare 12V DC UK (1 m lungime) – 1x cablu difuzor de 3 m (unește difuzoarele active și pasive împreună) – 1x decupaj pentru tavan Șabloane
Datorită faptului că sistemul este activ, nu aveți nevoie de un amplificator pentru a le alimenta. Una dintre difuzoare are un amplificator incorporat si un receptor Bluetooth. Odată pornit folosind cablul de alimentare furnizat, puteți transmite muzică la perechea de difuzoare fără fir prin Bluetooth de pe telefonul inteligent sau tableta dvs., de exemplu. Toate funcțiile, cum ar fi controlul volumului sau sărirea pieselor ETC sunt controlate de pe dispozitivul dvs., nu ar putea fi mai simplu!
Datorită faptului că receptorul Bluetooth este compatibil cu gama noastră SMART HOME, îl puteți conecta la Amazon Echo / Google Home, deoarece sistemul nostru NU este protejat prin parolă pentru asociere. Nu vă faceți griji, odată conectat, nu puteți fi exclus de un alt utilizator.
Fiecare difuzor activ are o intrare de linie 2 RCA și o ieșire de linie 2 RCA. Intrarea de linie vă permite să conectați sistemul nostru la un dispozitiv care nu este compatibil Bluetooth, cum ar fi unele televizoare, de exemplu.
Dacă aveți nevoie de orice sfat tehnic sau doriți doar o discuție cu departamentul nostru tehnic pentru a vedea dacă acesta ar fi kitul potrivit pentru dvs., nu ezitați să ne contactați.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.