Samsung Galaxy Book Intel Core i7 cu Windows 11 Home 15,6 inchi Laptop 8 GB RAM 256 GB Spațiu Mystic Silver (versiunea pentru Regatul Unit)


Pret: £764.00
(as of Nov 03,2022 22:00:46 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Echipat cu cel mai recent procesor și GPU Intel Core, Galaxy Book oferă o putere de calcul incredibilă, care este la înălțimea sarcinii. Îți poate dura zilele aglomerate fără probleme, chiar și atunci când faci mai multe sarcini, faci streaming sau joci un joc cu grafică grea.
Două sloturi SSD vă fac mai ușoară îmbunătățirea spațiului de stocare dacă aveți nevoie de mai multe – un slot vine cu până la 512 GB încorporați și puteți instala 1 TB de spațiu de stocare suplimentar în al doilea slot.
Această carte Galaxy merge cu ușurință oriunde te duci. Acest profil portabil și subțire se desfășoară pentru a dezvălui un spațiu de lucru larg, complet cu o ramă îngustă pentru a maximiza raportul ecran-corp. Iar corpul ușor din aluminiu oferă durabilitate.
Galaxy Book prezintă cel mai bun cuplu de putere cu bateria sa de lungă durată și un încărcător rapid care poate încărca universal orice dispozitiv Galaxy. Bateria puternică este capabilă să ruleze până la 10,9 ore cu o singură încărcare.
Conectați-vă fără fir și partajați fotografii, videoclipuri sau fișiere cu alții făcând clic pe butonul de partajare și selectând pictogramele persoanelor de contact din apropiere. De asemenea, puteți trimite documente unui grup de persoane simultan.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.