Microsoft Surface Laptop Studio – Laptop cu ecran tactil de 14,4 inchi (Platinum) – Intel a 11-a generație i7, RAM 32 GB, SSD 2 TB – Windows 11 Home – ediția 2022


Pret: £2,879.00 - £2,799.00
(as of Oct 30,2022 06:32:41 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Faceți cunoștință cu Surface Laptop Studio, laptopul care este incredibil de puternic, infinit de flexibil. Eliberează-ți imaginația pe cel mai puternic laptop Surface, conceput pentru a ilumina tot ce este mai bun din Windows 11. Designul care împinge limitele îți permite să-ți îndoiești mușchiul creativ pe ecranul tactil elegant 14.4, făcând tranziții fără probleme de la laptop la stadiul pregătit pentru divertisment la portabil. pânză creativă, completă cu spațiu de stocare și încărcare încorporate pentru Surface Slim Pen 2 sub tastatură (vândut separat
Construit pentru performanță. Creați aplicații, editați videoclipuri, redați animații și bucurați-vă de un joc fluid pe cel mai puternic laptop Surface, fără să vă transpirați. Dă viață ideilor tale mari cu procesoarele quad-core din seria Intel Core H din a 11-a generație și cu o grafică incredibilă alimentată de GPU-ul pentru laptop NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti.
Proiectați și livrați așa cum doriți. Lucrează, joacă-te și creează așa cum vrei. Faceți tranziții fără întreruperi de la un laptop puternic, la o scenă perfect înclinată pentru divertisment, la pânză creativă pentru desen și schiță, cu Surface Slim Pen 2 mereu încărcat și gata (vândut separat) Cu creion digital, gesturi tactile intuitive și tastare vocală, Surface Laptop Studio iar Windows 11 vă permite să vă exprimați în modurile cele mai naturale pentru dvs.
Fiecare detaliu alimentează inspirația. Surface Laptop Studio este conceput pentru a inspira și a distra. Vedeți și faceți mai multe pe ecranul tactil luminos și vibrant de 14.4, cu culori realiste și o rată de reîmprospătare de până la 120 Hz. Desenați, schițați și luați notițe așa cum ați face pe hârtie cu Surface Slim Pen 2. Arătați și sunați cel mai bine la apelurile video datorită camerei video HD 1080p și studioului dual. În plus, bucurați-vă de sunet de calitate profesională pentru muzică, filme și jocuri, alimentat de difuzoare reproiectate și Dolby Atmos.
Creați fără limite cu Windows și Microsoft 365. Aveți ceea ce aveți nevoie pentru orice urmează cu Surface Laptop Studio, Windows 11 și Microsoft 365. Rămâneți conectat și productiv toată ziua, în orice mod, în toate aplicațiile dvs., cu instrumente de organizare ușoare și multe altele moduri intuitive de navigare și securitate Microsoft încorporată.
Tehnologie de conectivitate: usb

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.