Microsoft Surface Laptop 4 Laptop super-subțire cu ecran tactil de 13,5 inchi (Platinum) – Intel Core i5, 16 GB RAM, 512 GB SSD, Windows 11 Home, model 2022


Pret: £1,469.00 - £1,249.00
(as of Oct 30,2022 20:00:23 UTC – Detalii)

O tastatură proiectată cu deplasare optimizată a tastelor și capacitate de răspuns pentru un confort de tastare de vârf în industrie.
Puterea de a face ceea ce îți dorești cu 70% mai multă viteză și putere de multitasking decât înainte și opțiunea de procesor Intel Core din a 11-a generație sau procesor exclusiv AMD Ryzen Microsoft Surface Edition.
Design subțire, ușor și elegant într-o gamă de două dimensiuni și începând de la 1,26 kg: un dispozitiv ușor, portabil de 13,5 inchi sau mai mare, de 15 inchi, perfect pentru multitasking cu ecran divizat.
Silențios, cu răcire termică pentru productivitate neîntreruptă și performanță optimizată, În plus, arată-ți cea mai bună parte la apelurile video cu o calitate clară a imaginii și video, chiar și în condiții de lumină scăzută, datorită unei camere HD de 720p orientate în față. Bucurați-vă de sunet asemănător cinematografului pentru filme și programe cu difuzoarele Omnisonic susținute de Dolby Atmos6 captivant și fiți auzit tare și clar la apeluri cu microfoane de studio duble cu câmp îndepărtat, care vă captează vocea și reduc zgomotul de fundal.
Faceți cel mai bun lucru pe ecranul tactil PixelSense de înaltă rezoluție. Semnează documente importante cu Surface Pen (vândut separat) și alege dintre două finisaje ale tastaturii — Alcantara caldă sau metal rece — și culori bogate. Durată de viață îmbunătățită a bateriei pe tot parcursul zilei de până la 19 ore, plus [days-long] standby care prelungește durata de viață a bateriei atunci când sunteți plecat și vă bucurați de confortul și precizia de tastare pe tot parcursul zilei, cu deplasarea optimizată a tastei și trackpad mare pentru o navigare rapidă și ușoară. Păstrați conținutul în siguranță în cloud cu OneDrive integrat și accesați fotografii, fișiere, videoclipuri și aplicații pe toate dispozitivele.
Porturi USB-C și USB-A încorporate, Surface Connect pentru încărcare și mufă pentru căști.
Componente incluse: Laptop, QSG, PSU

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.