Lenovo IdeaPad Flex 3 Chromebook tactil Full HD de 15,6 inchi, Intel Pentium, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Chrome OS) – Laptop Arctic Grey


Pret: £429.99
(as of Nov 01,2022 16:43:28 UTC – Detalii)

Chromebookul IdeaPad Flex 3 se simte acum mai natural, intuitiv și versatil. Utilizați ecranul tactil pentru a face clic și trage, astfel încât editarea fișierelor poate fi mai rapidă cu câteva mișcări. Touchpad-ul mai mare oferă degetelor dvs. mult mai mult spațiu pentru a selecta și a mări. Lucrați la vânzări mari sau la compilarea datelor operaționale? Tastatura numerică adăugată va fi utilă. Când terminați un chat video, dezactivați obturatorul camerei pentru a prelua controlul asupra momentului în care oamenii pot vedea.
Remarcabilul Chromebook convertibil vine în culoarea Arctic Grey și cu procesor Intel N6000 și grafică Intel UHD integrată.
Vizionați imagini clare pe un afișaj FHD mare de 15,6 inchi și pe ecranul IPS. Ascultați-vă muzica cu audio de înaltă definiție.
Vine într-un șasiu subțire și ușor, cântărind doar 1,9 kg și într-o culoare elegantă, gri Arctic. Întoarceți ecranul înapoi și transformați-vă dispozitivul într-o tabletă pentru prezentări.
128 GB spațiu de stocare și 8 GB RAM. Până la 10 ore de viață a bateriei cu o singură încărcare. Touchpad-ul mare și panoul numeric vă permit să selectați și să editați fișiere mai eficient.
Cipul de securitate Google H1 și obturatorul de confidențialitate al camerei pentru siguranța dvs.
Tehnologie de comunicare fără fir: Bluetooth și Wi-Fi 6
Componente incluse: Cablu de încărcare

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.