Laptop Ultrabook Mini laptop HD de 11,6 inchi (Intel Celeron N4020, 4 GB RAM, 64 GB eMMC, Windows 10) Roz


Pret: £199.99 - £189.99
(as of Nov 03,2022 09:34:43 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

【Performanță puternică】 Laptopul Azeyou folosește un procesor Intel Celeron N4020 care oferă combinația perfectă de performanță, consum redus de energie și valoare. Păstrați-vă dispozitivele să funcționeze fără probleme și fiabil, cea mai mare frecvență poate ajunge la 2,8 GHz, cu grafică Intel integrată, acest laptop HD poate obține un timp de pornire extrem de rapid, performanță puternică și control ușor.
【Scalabil Storage】4 GB DDR4 RAM poate rula fără probleme, răspunde rapid la mai multe aplicații și multimedia. 64 GB eMMC Storage, acceptă 512 GB SSD și 256 GB SDcard de expansiune, poate stoca documente, videoclipuri, muzică și alte tipuri de fișiere fără griji
【Ecran HD de 11,6 inchi și IPS】 Acest laptop de 11,6 inchi are un afișaj Full HD de 1366×768. Vă oferă o experiență vizuală grozavă atunci când vă bucurați de un film, joc sau alte lucrări. Poate arata o calitate excelenta a imaginii chiar si in exterior. Iluminarea ecranului poate fi redusă automat pentru a vă proteja ochii atunci când lucrați noaptea.
【Să vă satisface nevoile】 Notebook-ul conceput subțire și ușor. cântărind doar 0,92 kg, Cu USB 3.0*1, USB 2.0*1, slot pentru card SD, mini HDMI, oferă o varietate de opțiuni de conectare a dispozitivelor externe. WiFi dual-band, Bluetooth. ușor de transportat, potrivit pentru afaceri sau studii.
【Durata durabilă a bateriei, mai multă plăcere】 Laptopul este echipat cu o baterie de înaltă performanță de 29,6 Wh pentru un timp de așteptare mai lung și o performanță mai fiabilă. Când este complet încărcat, poate funcționa continuu mai mult de 6-8 ore pentru lucru și joacă. Notebook-ul Azeyou de 11,6 inchi este un notebook puternic și accesibil.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.