Laptop pentru jocuri Acer Nitro 5 AN515-46 de 15,6 inchi – (AMD Ryzen 7 6800H, 16 GB, 512 GB SSD, NVIDIA GeForce RTX 3050Ti, Full HD 165 Hz, Windows 11, negru)


Pret: £849.99
(as of Jan 05,2023 02:55:53 UTC – Detalii)

Explorează și bucură-te de un nou nivel de joc cu Nitro 5 – cu cel mai puternic procesor AMD Ryzen și cel mai recent GPU Nvidia combinat cu un ecran spectaculos care te va ajuta să-ți lași adversarii în praf.

Echipat cu noul procesor de top AMD Ryzen 7 6800H octa-core, 16 GB de RAM DDR5 și un SSD de 512 GB, Nitro 5 oferă multă putere pentru a vă oferi avantaj în timpul jocurilor competitive.
Nitro 5 vine și cu GPU-ul Nvidia RTX 3050Ti, oferindu-vă puterea de care aveți nevoie pentru a elimina cele mai solicitante jocuri. Arhitectura Ampere dispune de nuclee de ray-tracing îmbunătățite și memorie G6 de mare viteză pentru a oferi cea mai foto-realistă experiență de joc vreodată.

Cu o rată de reîmprospătare uimitoare de 165 Hz pentru un joc fluid și fără estompare, Nitro 5 asigură că chiar și cele mai pline de acțiune jocuri arată cel mai bine. În plus, afișajul IPS Full HD de 15,6 inchi vă permite să vă explorați jocurile în detalii uimitoare, cu culori vibrante și unghiuri largi de vizualizare.

Nitro 5 vine cu Windows 11 preinstalat – cu o serie de funcții noi, inclusiv DirectX 12 pentru o grafică mai bună, DirectStorage pentru o încărcare mai rapidă și Auto HDR pentru a ajuta la îmbunătățirea imaginilor în jocurile non-HDR, Windows 11 este cel mai bun Windows vreodată. jocuri de noroc.
În plus, cu Xbox Game Pass de la Microsoft, puteți juca sute de jocuri pentru o singură taxă lunară.

Centrul de control NitroSense vă oferă monitorizare și control în timp real asupra unei varietăți de aspecte importante ale Nitro 5 – temperaturi, viteze ale ventilatorului, efecte de iluminare RGB a tastaturii și multe altele.
Nitro 5 dispune și de tehnologia Acer CoolBoost, care poate crește automat viteza ventilatorului cu încă 10% atunci când este necesar.

Cu Nitro 5, primești și tehnologia audio DTS:X Ultra, care funcționează cu difuzoarele sau căștile existente pentru a crea un sunet multidimensional care se mișcă în jurul tău așa cum s-ar întâmpla în viața reală.
De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întârzieri sau abandonuri atunci când jucați pe Nitro 5, datorită combinației dintre cel mai recent suport Wi-Fi 6, oferind viteze de până la 3 ori mai rapide decât generațiile anterioare; plus Killer Ethernet pentru viteze gigabit și latență redusă.

Dacă sunteți în căutarea unui laptop pentru jocuri, nu puteți învinge Nitro 5. Cu combinația sa de hardware nebun de puternic și un ecran spectaculos, obțineți apogeul performanței în jocurile mobile.
PERFORMANȚĂ DOMINĂ: Cucerește jocuri și sarcini deopotrivă cu Nitro 5, datorită noului procesor AMD Ryzen 7 6800H și a 16 GB de RAM DDR5
JUCATUL ULTIMĂ: GPU-ul Nvidia GeForce RTX 3050Ti poate gestiona cele mai solicitante jocuri la cele mai înalte setări
FĂCUT PENTRU VITEZĂ: Ecranul IPS Full HD de 165 Hz de 15,6 inchi vă asigură că beneficiați de cea mai bună experiență de joc cu imagini fluide, fără încețoșări
Rămâi rece sub foc: Datorită tehnologiei Acer CoolBoost, viteza ventilatorului poate crește automat cu până la 10% atunci când este necesar, pentru a menține totul să funcționeze fără probleme.
FĂCUT PENTRU JOCURI: Windows 11 vine cu o gamă nouă de funcții, cum ar fi Auto HDR, care sunt concepute pentru a vă duce jocul la următorul nivel.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.