Laptop Lenovo IdeaPad Flex 5i 15,6 inchi FHD (Intel Core i5, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Intel Iris Xe, Windows 10 Home S) – Gri platină, (82HT0062UK)


Pret: £649.99 - £615.96
(as of Nov 02,2022 03:15:11 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Reduceți dezordinea: o ramă îngustă pe 4 laturi vă oferă mai multă zonă de vizualizare și mai puțină dezordine pentru a interfera cu sarcina la îndemână, indiferent dacă este la locul de muncă sau la joacă, profitați la maximum de ecran cu tehnologia panoului IPS și până la Full High Ecrane de definiție pe IdeaPad Flex 5i.
Confidențialitate la îndemână: lumea de astăzi nu este un loc simplu, dar asta nu înseamnă că nu putem construi o soluție simplă la o problemă complexă. Un declanșator fizic al camerei web vă asigură că țineți departe de atenția nedorită atunci când vă îngrijorează confidențialitatea.
Creați până la conținutul inimii dvs.: Cu un stilou digital, IdeaPad Flex 5i vă permite să capturați momente de inspirație sau să luați notițe din mers. Această versatilitate vă oferă opțiunea de a vă folosi computerul așa cum doriți să-l utilizați cu accesorii precum Intel WiFi 6 și o durată lungă de viață a bateriei, vă permite să o faceți și unde și pentru cât timp doriți.
De la zero la 360° într-o clipită: IdeaPad Flex 5 este proiectat pentru ca dvs. să vă mențineți ideile să curgă, oriunde și oricând, cu capacitatea de a vă multimode laptopul și de a-l folosi în modul „Laptop” pentru calcularea de zi cu zi, „Cort” modul pentru partajarea lucrurilor, modul „Stand” pentru vizionare excesivă sau modul „Tabletă” pentru o interacțiune mai intuitivă.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.