Laptop iSTYLE 10.1″ Windows 10 cu Microsoft Office 365, 2 GB RAM 64 GB eMMC, suport pentru extensie Micro SD de 128 GB, cu geantă pentru laptop, mouse, mouse pad, căști (roz)


Pret: £169.99
(as of Oct 31,2022 02:01:13 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

【Laptop cu Microsoft Office 365】Vine cu o licență de 1 an de Microsoft Office 365 preinstalată. Obțineți acces deplin la Microsoft Excel, Word, PowerPoint, OneNote și Publisher, Access, care este un laptop ideal pentru biroul de afaceri și pentru școala copiilor.
【Procesor Atom】Procesor pentru laptop de 10,1 inchi: Atom X5-Z8350 1,92 Ghz Quad-core @1,92 GHz. Sistem Windows 10, toate concepute pentru sarcini zilnice de calcul și productivitate. Aceasta înseamnă că procesorul are viteze de descărcare și încărcare suficient de rapide. Porniți rapid computerul pentru a naviga fără obstacole.
【Spațiu de stocare mare și standby lung】Memorie de 2 GB, viteză de rulare rapidă, spațiu de stocare uriaș de 64 GB eMMC și poate crește imediat stocarea internă (utilizați cardul Micro SD poate fi folosit pentru a extinde spațiul de stocare la 128 GB). Durată de viață a bateriei până la 6 ore, timp de așteptare până la 240 de ore. Puteți viziona mai multe filme și puteți gestiona cu ușurință sarcinile zilnice.
【Design elegant și portabil】 Computerul notebook are un design elegant. Laptopul este subtire si usor. Proiectat pentru studenți și pentru utilizare de bază în birou. Acesta este un laptop ieftin, ușor de transportat, cu performanțe puternice.
【Pachetul conține】1 * netbook Windows 10 de 10,1 inchi, 1 * geantă pentru laptop, 1 * mouse, 1 * mouse pad, 1 * căști, 1 * manual de utilizare. Certificat de standardele FCC și CE vă oferă liniște pentru siguranță și calitate. 12 luni garanție pentru produs și 7×24 de ore de serviciu prietenos pentru clienți.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.