Laptop HP Stream de 11 inchi 11-ak0029sa, Intel Celeron 1,1 Ghz, 4 GB RAM, 64 GB SSD, HD 1366 x 768, albastru regal, Microsoft 365 Personal 12 luni inclus


Pret: £217.53
(as of Jan 09,2023 13:48:05 UTC – Detalii)

Laptop HP Stream
Intel UHD Graphics 600 Transmiteți fără probleme conținut 4K și jucați jocurile preferate în 720p, fără a fi nevoie de o placă grafică dedicată. Cu o performanță grafică excelentă Intel UHD, veți vedea diferența în tot ceea ce faceți.
Procesor Intel Celeron dual-core Combinația perfectă de performanță, consum de energie și valoare vă ajută dispozitivul să funcționeze fără probleme și fiabil, cu două nuclee de procesare pentru a vă gestiona toate sarcinile.
Stocare eMMC de 65 GB O placă multimedia încorporată oferă stocare de încredere bazată pe flash la un preț excelent. Și fără părțile mobile ale unui hard disk tradițional, există o șansă mai mică de defecțiune și deteriorare.
Extrem de portabil. Design expresiv. Traieste-ti cea mai buna viata din mers si cu stil, cu un design subtire si expresiv. Cu finisajul său neted și modelul periat vertical, HP Stream care se potrivește perfect personalității tale.
Mai multe trăsături. Mai multă valoare. Cu procesoare Intel și până la 13 ore și 15 minute de autonomie a bateriei 6, lucrați toată ziua sau urmăriți în mod excesiv emisiunile dvs. preferate — totul în timp ce rămâneți sub buget. În plus, rămâneți conectat cu Wi-Fi rapid, multe opțiuni de stocare și toate porturile de care aveți nevoie.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.