Laptop HP ENVY 13,3 inchi 13-ba1014sa, ecran tactil, Intel i7, 16 GB RAM, 1 TB, FHD, argintiu natural


Pret: £1,199.99
(as of Jan 05,2023 18:02:02 UTC – Detalii)

Laptop HP ENVY 13,3 inchi 13-ba1014sa, ecran tactil, Intel i7, 16 GB RAM, 1 TB, FHD, argintiu natural
PUTEREA DE A ADUCE CREAȚIILE LA VIAȚĂ. Cu combinația puternică dintre un procesor Intel Core(tm), memorie amplă și o durată lungă de viață a bateriei, faceți ca viziunile dvs. creative să prindă viață mai rapid și mai mult decât oricând.
PROIECTAȚI MINUTĂ. Mai mult spațiu de creat. Cu un afișaj cu 4 fețe, cu micro-margini, acum există mai mult spațiu vizibil pe ecran.
CONFIDENTIALITATE PENTRU OBIECTUL DVS. Păstrează-l confidențial cu un declanșator al camerei nedeclanșabil și un buton dedicat de dezactivare a microfonului.
OBȚINEȚI O PERSPECTIVĂ PROASPĂ. Windows 11 oferă un spațiu calm și creativ în care vă puteți urmări pasiunile printr-o experiență proaspătă. De la un meniu Start reîntinerit, la noi moduri de a vă conecta cu oamenii, știri, jocuri și conținut, Windows 11 este locul pentru a gândi, exprima și crea într-un mod natural.
EXPERIENTA EXCEPTIONALA, ORIUNDE. Procesoarele Intel Core(tm) din a 11-a generație aduc combinația perfectă de caracteristici pentru a vă face de neoprit. Faceți lucrurile rapid cu performanță ridicată, receptivitate instantanee și cea mai bună conectivitate din clasă.
NVIDIA GeForce MX450. Accelerează-ți laptopul cu grafica NVIDIA GeForce MX450 de înaltă performanță, eficientă din punct de vedere energetic. Acum, vă puteți bucura de o editare incredibilă de fotografii și videoclipuri HD, plus jocuri mai rapide și mai fluide. Motorul grafic puternic al GeForce MX450 și tehnologiile de ultimă generație vă oferă o performanță și mai rapidă față de cea mai recentă placă grafică integrată. Vine chiar și cu tehnologia NVIDIA Optimus de economisire a energiei, care vă permite să faceți mult mai mult între încărcări.
DISPLAY FHD IPS. Bucurați-vă de imagini clare din orice unghi. Cu unghiuri largi de vizualizare de 178° și o rezoluție vibrantă de 1920 x 1080, veți avea întotdeauna o vedere excelentă a conținutului dvs. preferat.3
100% SRGB. Prezentați-vă creațiile în toate culorile lor pe afișajul 100% sRGB pentru o lățime și acuratețe maximă a culorilor.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.