Laptop Dell Inspiron 7620 16 Plus 16″ 3K, Intel Core i7-12700H, 16 GB RAM, 1 TB SSD, NVIDIA GeForce RTX 3060 6 GB, tastatură iluminată din spate, cititor de amprente, Windows 11 Home (verde închis)


Pret: £1,379.00
(as of Oct 31,2022 18:42:51 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Creați mai mult, mai rapid cu cele mai recente procesoare Intel Core din seria H de a 12-a generație. În plus, cu memoria DDR5, puteți încărca și comuta între aplicații fără efort.
NVIDIA GeForce RTX 3060 oferă experiența supremă pentru creatori – Supracărcați-vă fluxurile de lucru 3D, video sau design grafic cu beneficii dedicate de accelerare hardware, inclusiv ray tracing, codificare și decodare video și funcții AI
Noul Inspiron 16 Plus este creat pentru vizionari. Începeți fiecare proiect cu o putere impresionantă și o performanță mai rapidă de partea dvs.
Conectează-te cu încrederea că vei arăta și vei suna cel mai bine. Cu o cameră web cu rezoluție FHD, prietenii și familia te vor vedea mereu la rezoluție înaltă.
Hardware-ul ComfortView Plus certificat TÜV Rheinland reduce emisiile dăunătoare de lumină albastră fără a sacrifica culoarea reală. Împreună cu reglarea DC pentru a reduce pâlpâirea, durata extinsă a ecranului este ușor pentru ochi, astfel încât să puteți lucra și viziona mai mult timp.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.