Laptop de afaceri Dell Latitude 7280 Intel Core a 7-a generație, ecran de 12 inchi, Windows 10 Professional, 12 luni garanție (Core i5, 8 GB RAM, 128 GB SSD) (Reînnoit)


Pret: £292.89 - £198.99
(as of Oct 31,2022 23:18:11 UTC – Detalii)

Dispunând de un afișaj HD de 12,5 inchi, acest laptop este cu 6% mai subțire decât versiunile anterioare, cântărește doar 2,61 lbs, are o amprentă cu 5% mai mică și o tastatură cu încărcare inferioară. Economisirea spațiului nu a fost niciodată mai ușoară. Designul unibody oferă un aspect curat și perfect. exterior cu performanțe structurale superioare. Finisat cu vopsea moale la atingere. Lucrați cu încredere cu un laptop echipat cu o durată de viață întreagă a bateriei și îmbunătățiri atât la navigarea pe web, cât și la durata de redare a videoclipurilor. Echipat cu un Intel a 7-a generație ultra-low volt (U) pentru performanță sporită și SSD PCLe pentru viteze mai mari de transfer de date. Dell Latitude oferă utilizatorilor puterea și conectivitatea de care au nevoie pe tot parcursul zilei, indiferent de modul în care lucrează. Cu o durată de viață a bateriei de vârf și opțiuni extinse de conectivitate, cum ar fi 4G/LTE și andocare cu un singur cablu, lucrătorii pot fi încrezători că pot rămâne conectați oriunde s-ar afla. Și cu funcții precum Express Charge, care oferă lucrătorilor o taxă de până la 80% în mai puțin de o oră, lucrătorii se pot deplasa fără probleme între birourile și întâlnirile lor. Cu un design inovator, laptopurile Latitude și dispozitivele 2-în-1 sunt dispozitive pe care ești mândru să le porți. Fabricat din materiale premium, cum ar fi fibra de carbon reciclată, te poți baza pe durabilitatea ta Latitude, profitând în același timp de cel mai mic și mai ușor factor de formă de pe planetă. Și, cu funcții precum ecrane strălucitoare și rame subțiri, puteți fi cufundat pe deplin în toată strălucirea pe ecran pe care o poate oferi Latitude. Portofoliul Dell Latitude are cele mai sigure laptopuri și dispozitive 2-în-1 din lume. Puteți fi siguri că datele dumneavoastră sunt întotdeauna protejate cu o mare varietate de cititoare biometrice și hard disk-uri criptate. Eficientizați-vă capabilitățile de gestionare și implementare de la distanță cu Dell Client Command Suite. În plus, cu o experiență de peste un deceniu în lucrul cu materiale durabile, vă puteți simți bine cu privire la mai puține deșeuri de mediu în produse și ambalaje. Poate ajunge cu tastatura cu aspect din SUA.
Testat și certificat pentru a funcționa ca nou. Produsul este susținut de o garanție limitată de minim 1 an și va ajunge într-o cutie maro generică.
Specificațiile tehnice includ: procesor Intel Core i5 a 7-a generație, 8 GB RAM și 128 GB SSD de stocare
12,5″ HD (1366 x 768) AG WLED, Intel Integrated Intel HD Graphics 620
Laptop de afaceri elegant, rapid, modern, subțire și ușor. Complet renovat, ultra portabil
Microsoft Windows 10 Professional original, politică de returnare fără probleme de 14 zile și garanție de colectare și returnare de 12 luni

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.