HP ELITEBOOK x360 1030 G2 13,3 inchi Ecran tactil LAPTOP INTEL CORE i5 GENERAȚIA 7-A 2,5GHZ WEBCAM 8GB RAM 256GB SSD WINDOWS 10 PRO 64BIT (Reînnoit)


Pret: £365.00 - £394.99
(as of Nov 01,2022 02:18:28 UTC – Detalii)

Acest produs second-hand sau recondiționat a fost inspectat și testat profesional pentru a funcționa și a arăta ca nou. Cum un produs devine parte din Amazon Renewed, destinația dvs. pentru produse second-hand, recondiționate: un client cumpără un produs nou și îl returnează sau îl schimbă cu un model mai nou sau diferit. Acest produs este inspectat și testat pentru a funcționa și a arăta ca nou de către furnizorii calificați de Amazon. Apoi, produsul este vândut ca produs Amazon Renewed pe Amazon. Dacă nu sunteți mulțumit de achiziție, produsele reînnoite sunt eligibile pentru înlocuire sau rambursare în conformitate cu Garanția reînnoită Amazon.
Un produs recondiționat certificat a fost testat și certificat pentru a arăta și a funcționa ca nou. Produsul este susținut de o garanție limitată de minim 1 an și poate ajunge într-o cutie generică maro sau albă. Produsul este livrat cu încărcător. Accesoriile pot fi generice și nu direct de la producător.
Intel Core i5 a 7-a generație 2,5 GHz, 8 GGB RAM, 256 GB SSD
Cameră web, tastatură engleză SUA, Windows 10 Pro 64 de biți
Oferim o garanție excepțională de 1 an pentru revenirea la bază hardware.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.