HOARDER Mini Notebook 10.1 inch Windows 10 PC laptop, 6GB RAM+128GB SSD, Ultra High Definition, Dual Band WiFi, Corp metalic, Celeron N4120, Procesor Quad Core 1.1 GHz, Capacitate baterie 5000mAh


Pret: £249.00
(as of Jan 07,2023 10:30:09 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

[High Performance]Acest sistem de operare pentru laptop Windows 10 Mini este compatibil cu diverse software de birou, software de divertisment și aplicații. Alimentat de procesor Intel Celeron N4120 quad core și acceptă multitasking la frecvența de bază de 1,1 GHz și frecvențe de rafală de 2,6 GHz cu acest procesor puternic, viteza de procesare a software-ului este foarte rapidă, iar consumul de energie și disiparea căldurii sunt foarte scăzute.
[Full HD Display]Mini laptop echipat cu ecran de înaltă rezoluție 1366*768, asigurând o imagine clară și de înaltă calitate, design cu ecran îngust de 10,1 inchi, vă puteți bucura de o experiență vizuală mai confortabilă.
[Scalable]6 GB DDR4 cu lățime de bandă mare, RAM poate rula multitasking rapid și fără probleme. Suportă extinderea cardului SSD de 2 TB, puteți stoca fără îngrijorare documente, videoclipuri, muzică și alte tipuri de fișiere.
[Connection]Acest mini computer laptop de 10,1 inchi suportă Bluetooth 4.2 și canal WiFi dual-band (2.4/5.0 GHz). De asemenea, echipat cu mufă pentru căști de 3,5 mm x 1, interfață USB 3.0 x 2, slot pentru card de memorie x 1, interfață de alimentare x 1.
[Portable]Mini notebook Ecran de înaltă definiție de 10,1 inchi, cadru ultra-îngust de 14 mm, doar 0,9 kg, ultra-ușor și ultrasubțire, simplu și elegant, ușor de transportat, puteți fi pus într-un rucsac sau o geantă mică, birou și studiază oricând, oriunde.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.