Fusion5 14.1 inch A90B+ Pro 64 GB Windows 11 Pro Laptop – 4 GB RAM, 64 GB stocare, IPS Full HD, Bluetooth, cameră web de 2 MP, laptop WIFI cu bandă duală


Pret: £199.99
(as of Nov 01,2022 05:27:12 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Bucurați-vă de cel mai bogat sistem de operare Windows 11 PRO cu funcții. Nu vă simțiți ținuți de modul S și folosiți-vă noul laptop la maximum. Îți folosești laptopul pentru afaceri? Conectați-vă de la distanță pe desktop și bazați-vă pe criptarea îmbunătățită.
Acceptă HDD de până la 1 TB: noul tău Lapbook vine cu 4 GB RAM și 64 GB de stocare eMMC la bord, cu opțiunea de a extinde memoria până la 256 GB cu un card Micro SD (tf-card) sau de a introduce un HDD (până la 1 TB) și de a crește stocarea internă imediat.
Super ușor și flexibil: Noul laptop Fusion5 A90B+ Pro este ușor și ușor de transportat, cântărind doar 1246 de grame. Faceți mai multe cu Windows 11 Professional. Laptopul este susținut de Windows 11 Professional Edition.
Experiență uimitoare de vizualizare: Acest laptop Fusion5 vine cu un ecran IPS Full HD de 14,1 inchi 1920*1080, ceea ce înseamnă că acum puteți calcula în mișcare la rezoluție uimitoare Full HD și înaltă pentru o experiență de laptop Windows portabilă supremă.
12 luni de garanție în Regatul Unit și asistență la Centrul de service: Fusion5 onorează garanțiile din 2011. Avem cea mai mare încredere în gama noastră de produse de laptopuri și notebook-uri – atât de mult încât oferim o perioadă completă de garanție de 12 luni în Regatul Unit, aplicabilă centrului nostru de service din Marea Britanie .

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.