Dynabook Toshiba | Tecra A40-K-101 | 14″ FHD | Laptop | Core i7-1260P | 16 GB | 512 GB PCle | Win10 Pro DG (Win11)


Pret: £1,138.00
(as of Jan 05,2023 23:59:17 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Forță de muncă flexibilă sau forță de muncă sigură? Cu Tecra A40, le primești pe ambele. Protejează utilizatorii împotriva amenințărilor privind datele, dispozitivele și identitatea datorită BIOS-ului proprietar Dynabook, a dTPM 2.0, a unui slot opțional pentru carduri inteligente și a criptării la nivel de întreprindere, plus amprenta și autentificarea facială Windows Hello. Îndeplinește chiar și cerințele Microsoft Secured-core PC. Între timp, gestionabilitatea este în prim-plan – indiferent dacă Tecra A40 este la birou sau la distanță.
Profesioniștii moderni vor fi mândri să poarte Tecra A40 în jur. Cadrele subțiri au ca rezultat o amprentă compactă, dar dispozitivul încorporează totuși o tastatură mare cu iluminare din spate, cu o senzație excelentă de tastare și un touchpad spațios. Ecranul său IPS anti-orbire de 14 inchi cu opțiuni de ecran tactil poate fi ridicat cu vârful degetului și deschis până la 180 de grade; închideți-l înapoi și veți fi întâmpinat de un capac elegant, cu un detaliu ondulat distinctiv și logo tăiat cu diamant.
Proiectat în centrul de cercetare și dezvoltare al Dynabook Innovation Center și susținut de peste 35 de ani de experiență în notebook-uri, A40 este gata să vă mențină forța de muncă în mișcare. Șasiul său ușor a fost verificat conform celor mai recente standarde MIL STD 810-H, care includ teste riguroase de cădere, temperatură, umiditate, vibrații și șocuri. Iar tastatura sa nu este doar rezistentă la scurgeri*, ci a fost coborâtă pentru a proteja ecranul, reducând și mai mult probabilitatea de deteriorare accidentală.
Conexiunile extinse ale lui Tecra A40 permit utilizatorilor să-și facă biroul oriunde. Cele 2 porturi USB-C ultrarapide compatibile Thunderbolt 4 acceptă andocare simplă, oferind încărcare, transfer de date și partajare a ecranului pentru până la 4 monitoare. Alte accesorii, stații de andocare și afișaje pot fi conectate cu ușurință și viteză prin alte porturi de dimensiune completă, inclusiv HDMI 2.0, LAN și porturi suplimentare USB-A 3.2. Pentru conexiuni wireless rapide și fiabile, dispozitivul se mândrește cu cele mai recente Intel AX211 2×2 Wi-Fi 6E și Bluetooth 5.2.
Funcționarea impecabilă a produsului dvs. Dynabook este cea mai mare preocupare a noastră. Pentru a profita la maximum de investiția dvs. IT, vă oferim o gamă largă de Servicii care vă mențin activitatea de zi cu zi și se potrivesc perfect nevoilor dumneavoastră individuale. Indiferent dacă doriți să vă extindeți garanția standard, să vă îmbunătățiți nivelul de asistență sau să vă gestionați activele într-o singură platformă – suntem partenerul ideal alături de dumneavoastră!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.