Dell Latitude E7470 Laptop Notebook CPU Procesor Intel Core, Microsoft Windows 10 Professional original (Core i7, 16 GB RAM, 512 GB SDD) (Reînnoit)


Pret: £470.00
(as of Jan 06,2023 15:01:34 UTC – Detalii)

Acest produs second-hand sau recondiționat a fost inspectat și testat profesional pentru a funcționa și a arăta ca nou. Cum un produs devine parte din Amazon Renewed, destinația dvs. pentru produse second-hand, recondiționate: un client cumpără un produs nou și îl returnează sau îl schimbă cu un model mai nou sau diferit. Acest produs este inspectat și testat pentru a funcționa și a arăta ca nou de către furnizorii calificați de Amazon. Apoi, produsul este vândut ca produs Amazon Renewed pe Amazon. Dacă nu sunteți mulțumit de achiziție, produsele reînnoite sunt eligibile pentru înlocuire sau rambursare în conformitate cu Garanția reînnoită Amazon.
MyDigitalTech a fost testat și certificat pentru a funcționa ca nou. Produsul este susținut de o garanție limitată de minim 1 an și va ajunge într-o cutie maro generică.
Specificațiile tehnice includ: procesor Intel Core i7 a 6-a generație, 16 GB RAM și 512 GB stocare SSD M.2
14.0” HD 2560×1440 cu ecran tactil anti-orbire (16:9) WLED, 200 nits, spate LCD din aliaj de magneziu, Intel Integrated Intel HD Graphics 520
Laptop de afaceri elegant, rapid, modern, subțire și ușor. Complet renovat, ultra portabil
Microsoft Windows 10 Professional original, politică de returnare fără probleme de 14 zile și garanție de colectare și returnare de 12 luni

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.