ASUS Vivobook Pro 16X N7600PC Laptop OLED 4K de 16 inchi (Intel Core i7-11370H, Nvidia GeForce RTX 3050, 16 GB RAM, 1TB SSD, tastatură retroiluminată, Windows 11)


Pret: £1,499.99 - £1,145.20
(as of Oct 31,2022 06:37:09 UTC – Detalii)

De la producator

asusasus

asusasus

ASUS VivoBook Pro 16X OLED

Modelează viitorul

Modelează viitorul cu Vivobook Pro 16X OLED, puterea supremă pentru creativitatea de generație următoare. Vivobook Pro 16X OLED vă oferă viteza și acuratețea de care aveți nevoie pentru a vă realiza viziunea, cu un ecran OLED NanoEdge 4K de 16 inchi, procesor Intel Core i7 de generația a 11-a și grafică NVIDIA GeForce RTX 3050. DialPad exclusiv vă oferă un control precis și intuitiv al instrumentelor dvs. creative, iar designul de răcire cu două ventilatoare vă permite să lucrați într-o liniște tulburată. Vivobook Pro 16X OLED deschide ușa către viitorul tău creativ.

Caracteristici dintr-o privire Alimentat de procesorul Intel i7-11370H de generația a 11-a, 16 inch 400nits WQU 16:10 Ecran OLED dedicat Grafică Nvidia GeForce RTX 3050 16 GB RAM, asociat cu SSD PCIe WiFi 6 de 1 TB

asusasus

asusasus

Pregătește-ți ochii pentru afișajul 4K OLED NanoEdge de pe Vivobook Pro 16X OLED. Este o experiență de vizionare fără comparație, cu un panou super-luminos de 400 de nit, un raport de contrast ultraînalt și rame ultrasubțiri care îi conferă un raport ecran-corp de 86%. Gama de culori ultra-largă 100% DCI-P3 asigură culori vii și este, de asemenea, validată PANTONE pentru o acuratețe a culorilor de calitate profesională. Certificarea TÜV Rheinland pentru emisii scăzute de lumină albastră ușurează și ochii. Totul este mai clar și mai luminos pe Vivobook Pro 16X OLED.

Creativitatea nu doarme niciodată, așa că am proiectat Vivobook Pro 16X OLED pentru a fi neutru, dar contemporan – se potrivește cu orice stil, în orice moment. 0˚ Negrul este o culoare neagră pură, cu textură de aluminiu anodizat și o senzație simplă, încurajându-vă să vă urmați instinctele. Meteor White are stratul nostru texturat futurist pe capacul metalic, care creează o atmosferă subtilă, concepută pentru a exprima adevăratul dvs.

asusasus

asusasus

asusasus

Vivobook Pro 16X OLED este conceput pentru a vă face viața în mișcare fără efort, așa că i-am oferit o baterie puternică de 96 Wh. Vivobook Pro 16X OLED continuă, la fel ca imaginația ta.

Lumea se mișcă rapid, dar cu Vivobook Pro 16X OLED, te poți mișca mai repede în timp ce ești cufundat în explorările tale creative. ASUS DialPad este o interfață virtuală pe touchpad, care vă oferă controlul deplin asupra ajustărilor din software-ul creativ Adobe compatibil, astfel încât să vă puteți concentra pe deplin asupra sarcinii la îndemână.

Accesarea Vivobook Pro 16X OLED nu a fost niciodată mai ușoară sau mai sigură. Cu senzorul de amprentă încorporat pe butonul de pornire și Windows Hello, nu este nevoie să introduceți parola de fiecare dată – tot ce aveți nevoie este o singură atingere.

Vivobook Pro 16X OLED vă oferă viteza și acuratețea de care aveți nevoie pentru a vă realiza viziunea, cu un ecran OLED NanoEdge 4K de 16 inchi, procesor Intel H Series de a 11-a generație și grafică NVIDIA GeForce RTX 3050.
Alimentat de cel mai recent procesor mobil Intel core i7-11370H, asociat cu placa grafică Nvidia GeForce RTX 3050, plus memorie de 16 GB și un SSD PCIe de 1 TB, VivoBook Pro 16 OLED vă oferă toată puterea de care aveți nevoie pentru a vă realiza creativitatea vizuală.
Laptopurile ASUS OLED oferă imagini excepțional de detaliate și realiste, cu o gamă de culori 100% DCI-P3 de calitate cinematografică. Aceasta înseamnă că culorile reproduse pe afișaj sunt mai bogate și mai vii: este ideală pentru proiectele intense în culori, dar îmbunătățește și orice fel de conținut.
Solicitați un cadou gratuit când cumpărați un laptop Vivobook selectat. Ofertă pentru achiziții între 17 august 2022 și 26 septembrie 2022. Se aplică Ts&Cs

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.