[3 Bonus Items] Tabletă Simbans TangoTab de 10 inchi cu tastatură, laptop 2-în-1, 4 GB RAM, 64 GB stocare, Android 10, Mini HDMI, Micro-USB – TXL


Pret: £159.95
(as of Jan 07,2023 18:07:22 UTC – Detalii)

Vrei să vizionezi drama ta preferată pe un ecran mai mare? Prietenii tăi au decis brusc să aibă un maraton de film acasă? Sau vrei să verifici cum arată animația ta recentă pe ecranul televizorului?
3 ARTICOLE BONUS GRATUITE INCLUSE – O tastatură detașabilă de înaltă calitate, un adaptor de alimentare universal și un protector de ecran pre-aplicat. O valoare totală de 40 USD inclusă în cutie GRATUIT.
APLICAȚII DE BIRUA PREINSTALATE – Tableta vine cu Word, Excel și WPS Office preinstalate pentru toate nevoile dvs. de productivitate.
TABLETĂ PREMIUM DE 10 INCI cu procesor SUPERIOR – Procesor MediaTek Quad Core de mare putere care sporește abilitățile de multitasking ale tabletei. Conectați-vă tableta la rețeaua WiFi de acasă și puteți lua această tabletă oriunde vă aflați în casă, iar divertismentul este întotdeauna cu dvs. Bluetooth, GPS și portul micro-USB oferă toate opțiunile de conectivitate pe care le doriți.
ECRAN DE ÎNALTĂ REZOLUȚIE, DISC MARE și CONECTIVITATE TV – Rezoluția ecranului IPS HD face imaginile clare. 4 GB RAM și 64 GB disc vă permit să descărcați mii de aplicații ca din Play Store. Conectați-vă tableta la televizor prin portul său mini HDMI și vizualizați filmele pe ecranul mare. Una dintre cele mai bune tablete pentru vizionarea de filme pe Netflix, pentru a juca jocuri și pentru a naviga pe internet
CUMPĂRARE FĂRĂ ÎNCHIRI – Vine cu garanție de 1 an și garanție de satisfacție a clienților. Ne puteți contacta pentru orice întrebări pe care le aveți, iar personalul nostru de service pentru clienți va fi gata să vă ajute.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.