【Win11 / MS 2019 office】Ecran tactil complet metalic de 7,0 inchi Mini laptop ultra-ușor CPU de mare viteză J4125 12G RAM/512GB SSD Computer notebook de înaltă performanță (512GB SSD)


Pret: £319.66
(as of Jan 04,2023 11:58:57 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

【Ușor de transportat】 7,0 inchi, doar 0,65 kg, cel mai potrivit pentru munca oamenilor de afaceri, ușor de realizat! Produsele care sunt concepute pentru a rivaliza cu mărcile mari pot fi utilizate nu numai pentru uzul de zi cu zi, cum ar fi studiul, ci și pentru o varietate de situații, cum ar fi munca și distracția.
【Performanță înaltă】Memorie de 12 GB, SSD de 512 GB cu capacitate mare, CPU silențios de mare viteză Celeron J4125 frecvență standard 2,0 GHz, frecvență maximă 2,5 GHz cu funcționare foarte clară. Scenele de lucru și de joacă pot fi asortate cu ușurință.
【Convenient și multifuncțional】Poate fi conectat la diverse medii prin WIFI încorporat, Bluetooth încorporat, USB3.0 *2, mini HDMI, port pentru căști și microfon, port pentru card SD și așa mai departe. Comoditate foarte mult UP!
【Software convenabil】Cel mai rapid Windows 11 Pro pe 64 de biți din istorie!MS Office 2019(Word,Excel,PowerPoint etc.), Chrome, Securitate preinstalat, utilizare imediată, nu este nevoie să cumpărați software suplimentar!
【Carcasă complet metalică/ecran tactil】Design cu aspect elegant, tehnologie CNC de procesare fină, acceptă scrierea manuală a stiloului original, vă oferă cea mai recentă actualizare a notebook-ului în 2022!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.