Zornăituri moi pentru bebeluși, 2 pachete de jucării de pluș pentru bebeluși 0-6 luni, prima jucărie senzorială pentru bebeluși cu sunet pentru cadou pentru sugari 0 3 6 luni (elefant, leu)


Pret: £9.99 - £8.99
(as of Jan 06,2023 12:03:57 UTC – Detalii)

Jucăria noastră cu zornăitură pentru nou-născut are dimensiunea potrivită pentru mânuțele bebelușului de 0-6 luni. Și ușor în greutate, exersați cu ușurință capacitatea de apucare a mâinii mici a bebelușului și coordonarea degetelor.
👼【MATERIAL SIGUR ȘI MOALE】- Jucăria cu zdrănitoare pentru bebeluși este bine făcută și din material moale, ecologic, bumbac și pluș. Fără miros, non-toxic, sigur și moale, suprafață netedă și confortabil la atingere.
👼【PRINCARE UȘORĂ】- Jucăria noastră cu zdrănitoare pentru nou-născut are dimensiunea potrivită pentru a ține mâinile bebelușului de 0-6 luni. Și ușor în greutate, exersați cu ușurință capacitatea de apucare a mâinii mici a bebelușului și coordonarea degetelor.
👼【CADOURI IDEALE PENTRU BEBE】 – Jucăria noastră moale cu zdrăngănitoare este un însoțitor drăguț pentru nou-născuții unisex, bebeluși și perfectă pentru a se juca și a calma emoțiile bebelușului tău acasă sau în deplasare. Aceasta ar fi o idee grozavă de cadou
👼【UȘOR DE CURĂȚAT】 – Se aplică atât spălarea pe mâini, cât și spălarea la mașină, (spălarea la mașină pe blând). Trebuie doar să spălați soneria bebelușului cu apă caldă și șampon sau săpun, să o uscați la soare. Puteți obține o curățare.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.