Zolunu Pachet de 2 jucării amuzante cu vierme de iarbă – jucării senzoriale pentru strângerea ochilor jucării de birou Jucării pentru ameliorarea stresului pentru copii mici, copii, adulți


Pret: £6.49
(as of Nov 01,2022 20:28:28 UTC – Detalii)

Jucării noi de strângere cu ochi, celebrități de pe Internet Funny Grass Worm! Aceasta nu este o jucărie obișnuită, este suficient de rezistentă pentru a rezista la strângere și împingere. Când îl strângi, își va scoate ochii pentru a te face a rade. Jucăria amuzantă cu vierme de iarbă este iubită de toți copiii și adulții și este un eliberator de stres. Majoritatea oamenilor nu o pot lăsa jos.
【Material sigur și ușor de curățat】Fabricate din materiale de înaltă calitate, aceste jucării senzoriale sunt prietenoase cu copiii și pot rezista la strângere și împingere. Ușor de curățat după ce s-a murdărit, doar clătiți cu apă și uscați la aer.
【Potrivit pentru dimensiunea palmei】Veți auzi un sunet de decompresie foarte clar și relaxant atunci când stoarceți jucăria cu vierme de iarbă.” Jucăria de stoarcere „pop-eye” poate fi, de asemenea, folosită pentru a vă exercita încheieturile, palmele și degetele sau ca Halloween. recuzită pentru a-ți speria prietena și a o face să râdă.
【Jucării de stoarcere ușor de transportat】 Jucăriile fidget sunt mici și portabile, ușor de pus în buzunar și vă pot aduce distracție ție, prietenilor și familiei din jurul tău oricând și oriunde. Experiența perfectă de plecare oriunde.
【Alegere cadou perfectă】Toată lumea are nevoie de o astfel de jucărie amuzantă cu vierme de iarbă pentru a ușura presiunea vieții, a muncii și a studiului. Această insectă de jucărie poate fi folosită ca umplutură pentru pungi de cadouri, ouă de Paște, Halloween, Crăciun și multe altele. Un cadou grozav pentru copii și prieteni!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.