YongnKids Jumper Pogo din spumă, Jucării distractive pentru sărituri pentru copii 6 7 8 -12, Bețe Pogo pentru fete și băieți, Jump stick durabil, excelent pentru activități, jocuri în aer liber, albastru


Pret: £9.99
(as of Jan 06,2023 08:36:05 UTC – Detalii)

jucării sărituri
SIGURANȚĂ PENTRU COPII – Aceste Foam Pogo sunt realizate din materiale prietenoase copiilor și foarte robuste. Luați acest stick pogo din spumă, nu vă veți face griji că copiii dvs. vor cădea sau vor fi răniți. Cu un mâner confortabil și o pălărie de bază moale și moale, asigură o joacă în siguranță în interior sau în aer liber! Nici măcar nu va lăsa zgârieturi pe suprafețe precum podelele din lemn de esență tare!
SUNET DIVERTAT CÂND FIECARE HOP – Baza de pogo stick are un scârțâit distractiv emite un sunet amuzant cu fiecare hop, ceea ce îl face mai interesant și ajută și la numărarea numărului de hop! Este perfect pentru copiii mici și preșcolari, cărora le place pur și simplu să fie tare!
O IDEIE DE CADOU- stick-ul Foam Pogo este un cadou cu adevărat tare și special. Fie de Ziua Copilului, Halloween, Crăciun, ziua lui / ei, sau în viața de zi cu zi, pogo stick este cadouri minunate alege.
SATISFACȚIE 100% – Dacă primiți mărfurile și descoperiți că nu corespunde așteptărilor dvs., vă rugăm să nu ezitați să ne contactați sau să rambursați, vă mulțumim.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.