YOGINGO Jucării senzoriale alb-negru cu contrast ridicat pentru bebeluș nou-născut 0-3-6-9-12 luni, jucării pentru timpul burticii băieți fete cadouri pentru bebeluși, jucărie interactivă distractivă, jucării educaționale timpurii, cărți pentru copii mici


Pret: £7.99
(as of Nov 02,2022 20:32:13 UTC – Detalii)

Folosește-l mai bine
🎁Carte de iluminare cognitivă indestructibilă: jucăriile noastre pentru bebeluși sunt ambalate în vid pentru a menține curate. Țesătura jucăriei pentru timpul burticii este fabricată din bumbac poliester de înaltă calitate, care este dur și nu se deformează ușor. Jucăria pentru bebeluș are un bumbac PP cu senzor de aer, care este mai moale și mai confortabil, cusături puternice de ac și ață, rezistente la rupere și mușcături. Folosind cerneală vegetală tehnologie de transfer de căldură ridicat, fără miros, model clar, poate fi spălat în mod repetat, nu se estompează, copilul îl poate folosi cu încredere.
🎁Însoțirea bebelușului în fiecare moment de creștere: 0-3 luni, culoarea negru, alb și roșu poate stimula dezvoltarea senzorială a bebelușului și poate satisface nevoile vizuale ale nou-născutului. 3-6 luni, antrenează copilul să conecteze informațiile diferitelor canale senzoriale, stimulează sentimentul de curiozitate și atenție al copilului. 6-12 luni, învață să întorci paginile, exersează capacitatea de coordonare mână-ochi-ureche a bebelușului. 12-18 luni, prin lectură, îmbunătățește cunoașterea bebelușului, vezi imagini și abilitatea de a vorbi.
🎁Design de frânghie agățată: agățați-l oriunde doriți. Poate fi folosit ca înveliș pentru pat anti-coliziune pentru un pătuț. Există suficiente frânghii, astfel încât copilul să nu cadă atunci când este tras, evitați coliziunile accidentale, cum ar fi răsturnarea, balustrada patului se blochează, iar vântul rece și cald suflă direct, etc. Protecție la 360 °, modele drăguțe, simplu alb-negru, pentru a ajuta copilul să doarmă în largul său. Poate fi agățat pe mașină, camera de duș, pat și așa mai departe.Poți lua cu tine jucăriile noastre pentru bebeluși pentru a-ți mângâia copilul.
🎁Cadouri grozave pentru băieți și fete: cardurile cu contrast ridicat pentru bebeluși se concentrează pe ajutarea copilului să-și dezvolte funcția vizuală și pe a-l ajuta să crească sănătos. Un cadou perfect pentru baby shower și ziua de naștere, este potrivit pentru bebeluși de la 0 luni în sus și pentru copii mici. Sunt cadouri grozave pentru a-i ajuta pe noii părinți să-i dea micuțului lor un început bun de învățare. Jucăriile alb-negru pentru copii sunt cel mai dulce și grijuliu dar de binecuvântări.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.