YOGINGO Jucării pentru bebeluși 0-6 luni – Jucărie pentru cutie de șervețele pentru bebeluși – Jucării senzoriale pentru bebeluși, umplute moi Jucării pentru bebeluși cu contrast ridicat, jucării pentru bebeluși 6 luni plus, băieți și fete pentru copii Jucării pentru învățare timpurie Cadouri pentru bebeluși


Pret: £15.99 - £10.99
(as of Jan 08,2023 03:07:41 UTC – Detalii)

jucării cutie de șervețele pentru bebeluși
【✅Cutie cu jucării de învățare pentru bebeluș】Jucăria noastră cutie de șervețele oferă 3 hârtii șifonate cu mai multe teme și 8 eșarfe de mătase colorate pentru a se juca cu copiii mici de ani. Atrage copiii cu culori vibrante și sunet mototolit, ceea ce le va promova abilitățile motorii fine, va distinge culorile, le va stimula dezvoltarea auzului și a vederii și va exercita iluminarea timpurie a creierului.
【✅Material sigur pentru bebeluși】 Bebelușilor le place de obicei să pună totul în gură, pentru a proteja siguranța bebelușilor, această jucărie senzorială pentru copii mici, bebeluși și copii este sigură, prietenoasă cu pielea, inodoră și moale la atingere. Jucăriile pentru sugari sunt fabricate din material non-toxic de calitate superioară și foarte ușor de utilizat. Cutia de șervețele este întărită cu cusături puternice, care își pot menține bine forma și nu se vor prăbuși. Ușor de spălat și transportat. Bucurați-vă de timpul fericit în care vă jucați cutia de șervețele cu copiii dvs.
【✅Jucării colorate pentru educație timpurie】 Jucărie drăguță cu temă senzorială cutie de țesut pentru bebeluși cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 luni. Am conceput 6 teme grafice adorabile pentru activitățile de învățare pentru copii mici, inclusiv alfabete, numere, animale, vehicule, oceane, fructe și 8 eșarfe de mătase colorate, dezvoltând abilitățile de învățare a culorilor, numerelor și alfabetelor și îmbunătățind nivelul cognitiv. Bebelușii vor fi atrași. de această cutie interactivă luminoasă și creativă pentru jucării senzoriale.
【✅Satisfacție 100%】 Satisfacția clientului este PRIORITATEA SUPERIOARE! Dacă ceva nu merge bine cu jucăriile senzoriale de cutie pentru șervețele pentru bebeluși, vă rugăm să ne contactați imediat, vom face tot posibilul să o facem potrivită pentru dvs.! Adaugă coșul și alătură-te jocului nostru acum.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.