WEEFEESTAR Jucării cu dinozaur cu telecomandă pentru băieți, jucării electronice cu dinozaur care se plimbă și urlă realiste cu 2,4 Ghz RC Jurassic Velociraptor Jucării robot pentru copii


Pret: £37.99 - £27.99
(as of Jan 07,2023 20:13:56 UTC – Detalii)

Să fim un explorator jurasic!
Cel mai bun cadou de jucării cu dinozaur pentru copii: Cadourile ideale pentru copii vor aduce ore de distracție copiilor tăi, le vor inspira imaginația și curiozitatea intelectuală în lumea strălucitoare a dinozaurilor din Jurassic.
Materiale de jucărie sigure și non-toxice: Jucăriile cu dinozaur sunt fabricate din materii prime ABS, non-toxice și inofensive, Jucăria cu dinozaur pentru băieți este o alegere excelentă dacă sunteți în căutarea unei jucării sigure de înaltă calitate.
Seturi de telecomandă reîncărcabilă: dinozaurul cu telecomandă are o baterie de litiu reîncărcabilă încorporată de 3,7 V 1200 mAh. După încărcarea în două ore prin cablul de încărcare USB, băieții se pot juca cel puțin 2 ore.
Satisfacție ridicată a clienților: satisfacția clienților este prioritatea noastră principală. Dacă jucăria cu dinozaur are probleme de calitate, o vom rezolva imediat. Doar contactați-ne prin intermediul mesajelor Amazon.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.