Walkie Talkie Jucării pentru copii pentru băieți de 3-12 ani, fete, radio cu 8 canale 2 căi, rază lungă de 3 km cu lanternă LCD iluminată din spate pentru excursii de vânătoare, camping, drumeții în aer liber


Pret: £22.99
(as of Jan 09,2023 22:41:03 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Baterii: Sunt necesare 4 baterii AAA.
Dimensiuni produs : ‎ 5,33 x 2,79 x 13,97 cm; 217,72 grame
Data primei disponibile: ‎ 3 iulie 2020
Producator: LC-dolida
ASIN: B08C9RXVVW
Referința producătorului: WJ001-RC-2back
Țara de origine: China

☎[BEST GIFT FOR CHILDREN]: Aceste walkie talkie pentru copii sunt cadoul perfect pentru băieți/fete de 3-12 ani, corp ușor proiectat ergonomic pentru a se potrivi cu ușurință în mâinile copilului. Excelent atât pentru activități în interior, cât și în aer liber, cum ar fi mersul la cumpărături, ieșirile de primăvară și campingul de vară.
☎[HD SOUND TWO-WAY RADIOS]: Walkie-talkiele noastre pentru copii au un design de anulare profundă a zgomotului, un sunet mai clar și mai puternic cu volum reglabil, astfel încât să puteți efectua în continuare apeluri clare în medii zgomotoase. Walkie Talkies Kids poate ajuta părinții să găsească modalități interesante de a-și însoți copiii, de a asculta vocea interioară a copilului și de a apropia familiile.
☎[ERGONOMIC DESIGN AND COMPACT SIZE]: Cu un corp mic și mai ușor (9,9 * 5,5 * 2,5 cm), walkie-talki-urile pentru copii sunt ușor de folosit de copii și doar 90 g în greutate este ușor de transportat. Datorită designului ergonomic, se potrivesc confortabil în mâinile copiilor tăi. Cu lanterna, copiii tăi se pot distra mai mult în locuri întunecate în aventurile nocturne. Furnizat cu sfoară, copiii tăi se vor simți mai confortabil și mai practici.
☎[LONG RANGE AND SUPER STABLE SIGNAL]: Walkie-talki-urile pentru copii sunt echipate cu o rază de acțiune de peste 3 km (8 canale), întărite cu 99 de sub-coduri, împiedicând efectiv străinii să intre în canalul dvs. privat. Cu funcția de scanare automată, puteți găsi rapid un canal deschis și puteți păstra conversația în siguranță. Funcția VOX este mai convenabilă pentru o comunicare cu mâinile libere.
☎[WIDELY APPLICATION]: Aceste walkie talkie sunt perfecte pentru activități în aer liber, îngrijirea bebelușilor și, de asemenea, îngrijirea bătrânilor, sunt grozave pentru ca familia și prietenii să țină legătura atunci când faci drumeții în pădure sau cu copiii tăi într-un centru comercial aglomerat. Cu un volum super mai puternic și persoanele în vârstă pot avea conversații clare, Walkie Talkie pentru copii noștri este cel mai bun cadou și jucărie pentru băieți și fete de ziua de naștere, Crăciun, Ziua Recunoștinței sau orice alt festival.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.