Vanplay Montessori Toys Volan Placă ocupată din lemn pentru copii mici 1-3 Jucării senzoriale Jucării educaționale Placă de activități pentru a învăța abilitățile motorii fine pentru călătorii


Pret: £25.99
(as of Oct 31,2022 15:43:47 UTC – Detalii)

  • Un brand de încredere care oferă diferite tipuri de JUCĂRIE, aduce copiilor tăi bucurie și fericire
  • În calitate de părinți ai copiilor mici, știm profund care jucării răspund mai bine nevoilor părinților.
  • Ne propunem să ajutăm copiii să-și dezvolte abilitățile de viață, cum ar fi coordonarea ochi-mână, creativitatea, imaginația, gândirea critică, capacitatea de lucru în echipă etc.
  • Toate jucăriile noastre sunt atent selectate de înaltă calitate, rafinate și sigure.

【Placă ocupată pe volan pentru copii mici】Cu toate elementele esențiale ale unui tablou de bord al mașinii, include pornire cu cheie, schimbare a vitezei, rotire a volanului, claxon, far și oglindă reglabile, semnal de avertizare de siguranță. Tabla senzoriala Montessori pentru baieti de 1 2 3 4 ani fete.
【Placă de activități din lemn sigură pentru mâini mici】 Jucăria de masă ocupată pentru copii 1-3 ani este realizată din material din lemn masiv ecologic și neted. Culorile naturale îi ajută pe copii să se concentreze asupra jocului lor. Jucării Montessori pentru 1 2 3 ani.
【Tabel de activități educaționale pentru bebeluși】 Această jucărie senzorială Montessori pentru copii mici imită o adevărată bord de bord și promovează abilitățile motorii fine și brute, precum și gândirea logică. Jucăriile montessori Vanplay încurajează și susțin creativitatea și dezvoltarea abilităților motorii.
【Cadou special pentru copii Jucării de călătorie】 Jucăriile Montessori pentru copii sunt cadouri grozave pentru preșcolari care iubesc mașinile, camioanele și lucrurile din mers. Conduși de imaginația lor, bebelușul poate transforma o tablă de activități într-o mașină pentru a se juca fără ecran, jucăuș.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.