Vanmor Jucării pentru bebeluși 6 luni plus, proiector rotativ oceanic Jucării iluminate cu muzică, jucărie senzorială pentru bebeluși 1 2 3 ani, jucării muzicale 12-18 luni târât Învățare jucării pentru timpul burticii Cadouri pentru prima zi de naștere


Pret: £25.99
(as of Nov 02,2022 03:20:06 UTC – Detalii)

Vanmor este un univers de joacă, învățare, explorare și creativitate. Explorăm și scoatem jucării mai interesante care să ofere copiilor o copilărie fericită și dezvoltarea diferitelor abilități prin joacă.
🐬【13 sunete și 8 moduri de lumină】Jucăriile senzoriale pentru bebeluși cu 7 sunete de animale și 6 tipuri de melodie, iar jucăriile cu iluminare muzicală pentru bebeluși au o cheie de lumină în formă de stea de mare în partea de sus care convertește 8 moduri diferite de lumină. Lăsați bebelușii să plesnească liber în timp ce lumina schimbă, Stimulați sistemul senzorial al bebelușului, dezvoltați vederea, auzul copilului, îmbunătățiți capacitatea de apreciere a muzicii colorate
🐬【Calitate de siguranță pentru bebeluși】Materialul abajurului lămpii cu lumină de noapte este plastic durabil, iar materialul corpului este din materiale ecologice ABS, fără BPA. Marginile rotunjite și netede și nebombate țin mâinile și gura bebelușului departe de răni atunci când se joacă cu jucăria.
🐬【Încurajează copilul să se târască sau să meargă】Această jucărie de târât are trei roți în partea de jos, ceea ce este foarte potrivit pentru ca bebelușii să se târască și să urmărească. Așezați jucăria care se târăște cu partea în jos pe pământ și se poate roti fin pentru a atrage bebelușii să se târască sau să meargă, îmbunătățind coordonarea mână-ochi și membre ale copilului, echilibrul corpului și abilitățile motorii.
🐬【Cadou pentru educația timpurie a bebelușului】 Jucării cadou perfecte pentru băieți și fete de 1 an pentru dormitorul unui copil sau oriunde în care ați dori stele proiectate colorate, lună și animale marine. Cât de impresionant ar fi când ați aduce un proiector la ziua de naștere, festivaluri precum Halloween, Ziua Recunoștinței și Crăciunul sau orice alte ocazii.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.