TUCHUNME Walkie Talkie reîncărcabile pentru copii 8 canale Jucărie radio cu 2 căi cu baterie cu litiu Lanternă LCD iluminată din spate 3 km rază lungă pentru ziua de naștere băieți, fete (3 pachete)


Pret: £37.98 - £25.48
(as of Jan 06,2023 18:55:17 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Baterii: ‎ 1 Baterii cu litiu polimer sunt necesare. (inclus)
Dimensiuni produs : ‎ 5,1 x 2 x 12,4 cm; 90 de grame
Data primului disponibil: ‎ 16 octombrie 2021
Producator: TUCHUNME International Co., Ltd.
ASIN: B09G2RDY88
Numărul modelului articolului ‏ : ‎ Blauw Roze Groen, Pachet de 3
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

💕 Născut pentru copii: culoare frumoasă și senzație plăcută la atingere. Cu 8 canale și până la 3 km talkback wireless, mai multe persoane pot vorbi în același timp. Lanternă încorporată și 10 grupuri de tonuri de apel. Lasă-ți tu și copiii tăi să te bucuri din plin de timpul în interior și în aer liber. Poate că este cel mai bun lucru și util pentru mama ocupată.
💕Reîncărcabil: alimentat de o baterie reîncărcabilă cu polimer de litiu, oferă o garanție de încredere pentru o comunicare lină. Interfață universală Tye-C, convenabilă pentru încărcare, eliminând problemele de înlocuire frecventă a bateriei și economisind costuri.
💕Ușor de utilizat: Aspect compact, ușor de transportat, mâinile mici ale copiilor îl pot ține cu ușurință. O singură tastă pentru a obține apel, chiar și un copil de 3 ani poate opera cu ușurință.
💕Sunet clar: Difuzoare speciale personalizate de înaltă calitate, sistem de reducere activă a zgomotului încorporat și anti-interferențe, chiar și pe străzi sau stații zgomotoase, puteți auzi în continuare sunet clar.
💕Garanție de satisfacție 100%: Acest walkie talkie vă poate surprinde cu siguranță pe dumneavoastră și pe copiii dumneavoastră. Atât de minunate și amuzante cadouri pentru ziua de naștere, ziua copilului, Halloween, Ziua Recunoștinței, Crăciun, Anul Nou, doar pentru micuța ta iubită. Garanția noastră acoperă orice defecțiune cauzată în timpul producției și livrării produsului. Vă putem oferi rambursarea completă sau înlocuirea gratuită în termen de 60 de zile, în funcție de care este cel mai convenabil.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.