Tren de jucărie cu bule de suflare cu lumini și sunete – Include soluție de bule de 5 oz și pâlnie din plastic – Locomotivă cu abur în mișcare pentru copii pentru băieți și fete


Pret: £16.99
(as of Nov 04,2022 19:24:51 UTC – Detalii)

1
FLUID BUBLE INCLUS: Am inclus o sticlă de 5 oz de soluție cu bule cu fiecare jucărie cu trenul cu abur pentru a începe imediat distracția cu bule. Și nu va trebui niciodată să vă faceți griji cu privire la rezervele dezordonate; trenul nostru de suflare a bulelor vine cu o mică pâlnie pentru a turna soluția cu ușurință.
JUCĂRIE MINIMALĂ DE TREN: Acest tren de jucărie cu aburi pentru copii este un neobosit. Copiilor le va plăcea cum își schimbă direcția de fiecare dată când se ciocnește de ceva. Încărcați-l doar cu 3 baterii AA (nu sunt incluse) și lăsați-i pe copii uimiți.
IDEIE DE CADOU MARE: Indiferent dacă aveți nevoie de un cadou pentru a-l oferi copilului dumneavoastră de sărbători, ziua de naștere sau ca recompensă, acest tren cu bule luminoase pentru băieți și fete este un cadou grozav. De asemenea, este un succes garantat atunci când este dăruit ca premiu de carnaval și vine frumos ambalat. Excelent pentru vârsta de 3+
Urmăriți-i cum învață: jucăriile cu bule nu adaugă doar o notă de magie zilelor însorite, ci îi ajută și pe copii să dobândească fără efort abilități cruciale în timp ce se joacă. Vor ajunge să-și perfecționeze abilitățile motorii grosiere în timp ce urmăresc și explodează bule și abilitățile de urmărire vizuală în timp ce privesc bulele plutind.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.