TRANSFORMERS Bumblebee Cyberverse Adventures Apel de luptă Clasa ofițer Bumblebee, lumini și sunete Energon Power activate prin voce, cu vârsta de 6 ani și peste 10 inchi


Pret: £49.99 - £33.49
(as of Jan 08,2023 06:34:57 UTC – Detalii)

Lupta dintre eroicii Autoboți și răufăcătorii Decepticons continuă în seria animată Transformers Bumblebee Cyberverse Adventures! Descoperă puterile și abilitățile unice ale fiecărui personaj Bumblebee Cyberverse Adventures și vezi cum vor fi folosite acele puteri pentru a-l apăra pe Cybertron… sau a-l amenința.
ARMATURA ACTIVATĂ DE VOCE STRINGE: vocile copiilor inițiază apelul de luptă! Armura activată vocal se răstoarnă din spatele figurii și pe piept cu efecte sonore grozave pentru armura. Figura se aprinde.
COMANDĂ CLASA DE TROPAȚI CU SUNETE: figurile clasei de ofițeri comandă figurile clasei de soldați cu sunete. (Fiecare se vinde separat. În funcție de disponibilitate.)
JUCĂRIE DE CONVERTIE 2 ÎN-1: conversie ușoară a Transformers pentru copiii cu vârsta de 6 ani și peste! Convertiți cifra din modul mașină în modul robot în 10 pași. Este un cadou grozav pentru copii!
INSPIRAȚI DIN PROGRAMUL CARTOON NETWORK: în seria Bumblebee Cyberverse Adventures, inspirată de G1, roboții giganți Transformers de pe planeta Cybertron se angajează în bătălii epice, răspunzând la apelul de luptă și activându-și abilitățile! Copiii își pot imagina dezlănțuirea acestei puteri speciale cu această figurină Battle Call!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.