Toyzey Jucării pentru băieți de 3 4 5 6 7 8 9 ani, jucării cu dinozaur pentru băieți 3-9 ani Jucării educaționale cu animale Cadouri pentru băieți de 3-9 ani Fete Jucării de construcție pentru 3-9 ani Dinasour Cadou pentru băieți


Pret: £24.99 - £16.99
(as of Jan 09,2023 13:30:40 UTC – Detalii)

4
【Siguranță și calitate înaltă】Jucăriile noastre de dezasamblare a dinozaurilor au certificare europeană profesională CE, sunt fabricate din materiale ABS sigure și sănătoase, sunt rezistente la cădere, sunt durabile, non-toxice și nu conțin substanțe nocive. Nu există puncte ascuțite pe suprafața dinozaurului, așa că copiii se pot juca în siguranță.
【Design științific】 Două metode de instalare, burghie de mână și exerciții electrice. Când un obstacol lovește un obstacol, jucăria de foraj se oprește automat pentru a preveni deteriorarea copiilor. (Necesită 2 baterii AA, fără baterie)
【Ușor de asamblat】Setul de jucării vine cu 4 x șurubelnițe, 1 x burghiu electric (cu două burghie), 1 x manual. Fiecare pas este explicat în detaliu, este ușor de înțeles pentru copii, îmbunătățind în același timp capacitatea de integrare mână-creier a copiilor. Lasă-ți copiii să se îndrăgostească de asamblare și dinozauri.
【Jucărie cool și cadouri distractive】Jucăria cu dinozaur a fost întotdeauna una dintre cele mai populare jucării pentru copii. Jucăriile noastre de deformare a dinozaurilor au conceput special o cutie de cadou unică și rafinată, care este foarte bună pentru cadouri de zi de naștere, cadouri de ziua copiilor, Halloween, cadouri de Crăciun etc.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.