Toy zee Ecran LCD cu rază lungă de acțiune Walkie Talkie pentru copii Cadouri Grădină în aer liber Camping Drumeții Jucării (Upgrade Blue Box)


Pret: £27.99 - £17.99
(as of Jan 06,2023 20:05:21 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

【Ușor de utilizat】: Walkie-talki-urile intermitente au un buton simplu de apăsare pentru a vorbi, face jucăriile noastre ușor de utilizat pentru vârsta de 4 ani în sus. Funcția VOX le permite copiilor să-și folosească jucăriile fără mâini, ceea ce este excelent pentru copiii mai mici care încă nu înțeleg conceptul de a ține apăsat butonul „vorbește” atunci când vorbesc.
【Voce clară și lanternă】 Walkie-talkie pentru copii noștri poate suporta până la 4 km în condiții deschise. Adoptă o tehnologie de voce clară anti-interferență, o calitate a sunetului clară și netedă și volum reglabil, astfel încât să puteți comunica cu copiii foarte clar și fără probleme. Lanterna încorporată îi face pe copii să se distreze mai mult noaptea.
【Protecție multicanal și confidențialitate】 9 canale principale cu semnal stabil și difuzare bidirecțională. Funcție de comunicare unu-la-unu pentru a vă asigura că familia dvs. folosește aceeași frecvență pentru a minimiza posibilitatea ca alte persoane să poată vorbi cu copilul dumneavoastră pentru a proteja confidențialitatea.
【Cadouri frumoase pentru copii】: Walkie-talkie are un ambalaj rafinat și o cutie frumoasă de cadou. Este o alegere bună pentru cadouri. Poate fi folosit nu numai pentru băieți și fete de 3-13 ani, adolescenți, ci și pentru adulți. Este foarte potrivit pentru activități în interior și în aer liber, cum ar fi jocuri în aer liber, drumeții, ieșiri și camping.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.