Top din lemn strălucitor pista de curse pentru mașini de curse pentru băieți de 1-2 ani, cadouri, cadouri, jucării cu rampă de mașină pentru copii mici cu 4 mini mașini


Pret: £19.99
(as of Nov 02,2022 18:16:36 UTC – Detalii)

Descriere produs

jucărie mașinăjucărie mașină

rampa autorampa auto

1 an1 an

mașină de cursemașină de curse Aprinde talentul copiilor

Top Bright este un brand de jucării educaționale care moștenește conceptul de design european, insistă asupra misiunii „Iluminați talentul copiilor”, absoarbe designul creativ multinațional, adoptă filosofia de dezvoltare a produselor „Naturale, high-tech, educaționale”, jucării din lemn sigure și educative. pentru copiii din întreaga lume.

Jucărie din lemn cu mașină cu rampă

Această jucărie simplă și de înaltă calitate este alegerea perfectă pentru băieții și fetele de 12 ani. În procesul de a juca, nu numai că te poți distra, ci și să înveți abilități, inclusiv coordonarea ochi-mână, concentrare, cooperare și așa mai departe.

Gândire divergentă Răbdare Cooperare Spirit competitiv

jucărie mașinăjucărie mașină

jucărie 1 anjucărie 1 an

pachetpachet

4 Mini Car

4 mini mașini sunt în patru culori strălucitoare pentru a atrage privirea copiilor. Vehiculul a trecut și testele de tracțiune ASTM, roțile nu pot fi scoase și nu există daune violente. Nu vă faceți griji cu privire la căderea roților sau la destrămarea pieselor.

Curse de mașini minunate

4 Jucăriile de curse cu rampă încep din partea de sus, fiecare mașină curge lin de sus până la capăt pe rampă, sunetul zgomot și culorile vibrante atrag copiii. Lăsați copiii să aibă o mașină de curse fericită.

Mărimea produsului

Pachetul include: 1 pistă de curse cu rampă, 1 parcare și 4 mașini. Jucăria pentru copii mici este bine ambalată într-o cutie robustă, colorată și face cadouri perfecte pentru 1 băiețel de 2 ani.

Dimensiune pachet: 10 * 12.2 * 4.25 inch

jucărie de 1 anjucărie de 1 an

4 jucării de curse cu rampă 4 jucării de curse cu rampă

1 an1 an

Abilități de formare

Această jucărie poate fi jucată cu prietenii sau părinții. Jocul cu prietenii poate spori spiritul de cooperare și poate dezvolta abilitățile de comunicare. Joacă-te cu părinții pentru a dezvolta interacțiunea părinte-copil și pentru a consolida legătura între ei.

Visul de curse

În timp ce vă bucurați de timpul de joacă dinamic, este extrem de important să stabiliți un simț competitiv în micul concurent. Jucăriile de curse pentru copii sunt cadourile perfecte pentru băieți și fete până la 12 ani

Teste internaționale de siguranță

Jucăriile de curse sunt fabricate din vopsea non-toxică pe bază de apă și nu conțin BPA. Această jucărie a trecut testele de siguranță ASTM și EN71. Părinții nu trebuie să-și facă griji și să-și lase copiii să se joace

Vârsta 1 an 3 ani 1 an 3 ani 1 an

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.