TODARRUN Cars Race Track Jucării pentru copii 3 4 5 6 7 8 An Old Boys Fete Gifts, Car Adventure City Rescue Preschool Educational Toys, Vehicle Puzzle Car Track Playsets


Pret: £25.99 - £23.99
(as of Jan 05,2023 23:26:37 UTC – Detalii)

Jucării pentru mașini pentru copii
【Siguranță și calitate】Fabricat din plastic ABS de calitate superioară, acest set de jucării pentru pistă de curse este 100% sigur pentru copiii de 3 ani și peste. Fără părți ușor de căzut, fără miros amuzant; finisaj rotund frumos și marginea netedă pentru a evita riscurile de zgâriere.
【Design creativ】 Garajul nu necesită baterii, iar camionul de remorcare nu necesită baterii. Copiii trebuie să o facă singuri, să ghideze mașinile de jucărie prin obstacol și să treacă fiecare provocare. Ajutați copiii mai mici să-și dezvolte abilitățile cognitive, antrenând capacitatea copilului de gândire logică și îmbunătățirea imaginației lor.
【Jucărie colorată cu mașină】Această jucărie cu mașină de curse are 6 culori vibrante: albastru, roșu, verde, portocaliu, galben și gri. Potrivirea unică a culorilor pentru a stimula percepția copiilor asupra culorilor, ajută copilul să identifice culorile.
【Cadouri pentru copii】 Acest set de jucării de aventură cu mașina este o opțiune decentă pentru un joc, potrivit pentru băieții și fetele cu vârsta de peste 3 ani care se joacă acasă. Sunt cadouri minunate de Crăciun pentru aniversarea de Paște pentru copii. De asemenea, părinții vă pot însoți copiii să se joace și să vă îmbunătățească relația.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.