TEMI Jucării pentru copii mici, pentru băieți de 3 4 5 6 7 ani – pachet de 5 transporturi Camion de transport Jucării pentru vehicule urbane, jucării pentru copii, mașină pentru fete, băieți, copii mici, set de putere de frecare, jucării pentru vehicule Push and Go Play


Pret: £35.99
(as of Jan 04,2023 23:18:26 UTC – Detalii)

jucărie pentru ziua de naștere
Trageți mașinile înapoi – Împingeți camionul mare înainte, acesta va transporta patru vehicule mici și va porni! Capul transportatorului mare se poate întoarce și el. Separați cabina și compartimentul de tracțiune, apoi deschideți hayonul pentru a transporta mașinile în jos. Și împingeți mașina mică înapoi, ei pot alerga înainte singuri. Jucării pentru copii mici cu vârsta peste 3 ani.
EFECT DE SUNET REAL ȘI LUMINA – Apăsați butonul de deasupra camionului, puteți reda sunetul și aprinde farul, îmbunătățind distracția copiilor în jocuri. Jucăriile-camion vor aduce multă bucurie și surpriză copiilor! Jucării și jocuri fericite pentru băieții de 3 4 5 6 7 ani.
DIMENSIUNEA PERFECTĂ PENTRU MÂINILE MICI – Aceste jucării auto interactive sunt din plastic moale de înaltă calitate și durabil. Mini jucării perfecte pentru mașini Jucării pentru copii mici, concepute pentru mâinile mici ale copiilor de 3-6 ani, pentru a le ține și împinge, foarte la îndemână de purtat oriunde te duci, nu prea mari sau mici. Prietenos pentru copii.
CADOU PERFECT PENTRU BEBE – Această jucărie cu mașină de oraș îi duce mai bine pe copii în lumea transportului real, care își exercită coordonarea ochi-mână. O petrecere de naștere foarte recomandată, Crăciun, vacanță, decorațiuni pentru casă, jucării de călătorie, favoruri de petrecere, cadouri de festival, cadouri de Crăciun jucării pentru băieți de 3 4 5 6 ani, fete.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.