TEKFUN Jucării pentru copii pentru 2 3 4 5 6 ani, băieți, fete, cadouri, tabletă de scris LCD de 8,5 inchi, tabletă de desen pentru copii, jucării educative de călătorie, băieți, fete, aniversare, cadouri de Crăciun 3-8 ani (albastru)


Pret: £15.99 - £11.89
(as of Jan 04,2023 08:23:45 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

🎁【CADOURI MINIMATE PENTRU FETE ȘI BĂIEȚI】Tableta de scris pentru copii mici de 8,5 inchi realizată din material ABS premium, sigură și non-toxică, subțire și durabilă. Jucării perfecte pentru fete de 2 3 4 5 6 7 8 ani. Ideal pentru copiii de toate vârstele! Alegere cadou pentru ziua de naștere, ziua de Paște, ziua copiilor, Halloween, Crăciun, întoarcerea la școală etc.
💡【JUCĂRII EDUCAȚIONALE PENTRU COPII】 Tableta de desen TEKFUN îi distrează pe copii folosindu-și imaginația și abilitățile practice. Pot juca tic tac toe, doodle, exersa literele, numără etc. Excelent pentru fete și băieți de 2 3 4 5 ani! Ideal pentru călătorii în interior, în aer liber și pentru călătorii.
👉【UȘOR DE UTILIZAT】Ecranul tabletei de scris este mai luminos decât înainte, oferind o experiență mai bună de pictură și scriere. Jucăriile pentru copii cu tabletă de scris LCD au tasta de ștergere și funcție de blocare a ecranului, poate goli conținutul ecranului într-o secundă și poate salva ecranul prin intermediul butonului de blocare al tablei de scris.
👍【PORTABILĂ ȘI DURABILĂ】Carcasa tablei de scris pentru copii a adăugat un design rotund cu colțuri cu caracteristici anti-apă și anti-cădere, nu vă faceți griji că copiii o scad. Cântărește doar 108 grame, ușor de plasat în genți de călătorie și ghiozdane, chiar și Copiii de 18 luni le pot transporta!
🎉【DISTRĂCȚIE NEsfârșită】 Tableta de desen TEKFUN de pe ecran LCD, fără radiații, fără strălucire, protejează siguranța ochilor copiilor. Am adăugat 2 autocolante, permițându-le copiilor să-și decoreze planșele de desen și să configureze cu atenție șnurul stiloului, părinții nu mai trebuie să-și facă griji cu privire la pierderea șnurului. Lasă-i pe copii să-și dezlănțuie creativitatea acum!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.