TEKFUN Jucării pentru copii pentru 2 3 4 5 6 ani, băieți, fete, cadouri, tabletă de scris LCD de 8,5 inchi, tabletă de desen pentru copii, jucării educaționale de călătorie, băieți, fete, cadouri de aniversare, 3-8 ani (roz)


Pret: £14.99
(as of Oct 31,2022 22:51:49 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Dimensiuni produs : ‎ 22,3 x 0,6 x 16 cm; 108 grame
Data primei disponibile: ‎ 8 iulie 2022
Producator : TEKFUN
ASIN: B0B62NX99G
Numărul modelului articolului: TK-44
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

🎁【CADOURI MINIMATE PENTRU FETE ȘI BĂIEȚI】Tableta de scris pentru copii mici de 8,5 inchi realizată din material ABS premium, sigură și non-toxică, subțire și durabilă. Jucării perfecte pentru fete de 2 3 4 5 6 7 8 ani. Ideal pentru copiii de toate vârstele! Alegere cadou pentru ziua de naștere, ziua de Paște, ziua copiilor, Halloween, Crăciun, întoarcerea la școală etc.
🧩【JUCĂRII EDUCAȚIONALE PENTRU COPII】 Tableta de desen TEKFUN îi distrează pe copii folosindu-și imaginația și abilitățile practice. Pot juca tic tac toe, doodle, exersa literele, numără etc. Excelent pentru fete și băieți de 2 3 4 5 ani! Ideal pentru călătorii în interior, în aer liber și pentru călătorii.
🎨【UȘOR DE UTILIZAT】Ecranul tabletei de scris este cu 60% mai luminos decât înainte, oferind o experiență mai bună de pictură și scriere. Jucăriile pentru copii cu tabletă de scris LCD au tasta de ștergere și funcție de blocare a ecranului, poate goli conținutul ecranului într-o secundă și poate salva ecranul prin intermediul butonului de blocare al tablei de scris.
👍【PORTABILĂ ȘI DURABILĂ】Carcasa tablei de scris pentru copii a adăugat un design rotund cu colțuri cu caracteristici anti-apă și anti-cădere, nu vă faceți griji că copiii o scad. Cântărește doar 108 grame, ușor de plasat în genți de călătorie și ghiozdane, chiar și Copiii de 18 luni le pot transporta!
🎉【DISTRĂCȚIE NEsfârșită】 Tableta de desen TEKFUN de pe ecran LCD, fără radiații, fără strălucire, protejează siguranța ochilor copiilor. Am adăugat 2 autocolante, permițându-le copiilor să-și decoreze planșele de desen și să configureze cu atenție șnurul stiloului, părinții nu mai trebuie să-și facă griji cu privire la pierderea șnurului. Lasă-i pe copii să-și dezlănțuie creativitatea acum!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.