Tabletă de scris LCD Jucării pentru copii – 8.5 inch Doodle Scribbler Board Tablete electronice de desen Învățare Jucării educaționale cu dinozaur Cadouri de aniversare pentru 3 4 5 6 7 8 ani Băieți Fete Copii Copii mici


Pret: £17.99
(as of Jan 06,2023 05:12:19 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.
【ECRAN LCD DE PROTECȚIA OCHILOR】Prevăzut cu un ecran LCD de 8,5 inchi cu protecție a ochilor, fără radiații, fără strălucire, utilizare sigură și confortabilă pentru o lungă perioadă de timp, eliberează imaginația și creativitatea copiilor, oferind o experiență mai bună de învățare preșcolară și un instrument excelent pentru desen, luare. notă, mâzgălire.
【Design în formă de dinozaur】 Cadouri adorabile de jucării de dinozaur pentru copii, forma netedă a dinozaurului este realizată din silicon moale, făcându-l și mai irezistibil pentru copiii tăi. Minunat de învățare jucării educaționale cu dinozauri pentru băieți, fete, să scrie, să numere etc.
【UȘOR DE UTILIZAT】 Echipat cu un stylus și un buton de ștergere pentru a desena în mod repetat, fără mizerie. În plus, ecranul este sensibil la presiune, astfel încât copiii își dau seama rapid că pot desena și cu degetele și butonul de blocare pentru a-și ține munca.
【BATERIE DE STANȚĂ ȘI șurubelniță】 Vine cu o baterie buton suplimentară și o șurubelniță pentru înlocuirea bateriei buton ușor și convenabil.
【CADOURI DE JUCĂRII PENTRU COPII】Este ușor (Cântărește 5,7 oz) pentru a fi transportat și se potrivește perfect în ghiozdanele de școală. Ecran rezistent la apă și anti-cădere pentru turnarea și scăparea accidentală a lichidului. Cadouri grozave de jucării pentru băieți și fete pentru a le ține ocupate și distrate acasă sau în excursii.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.