Tablă ocupată din lemn pentru copii mici, jucării senzoriale Montessori realizate manual Tabla de călătorie pentru dezvoltare timpurie și autism, cadouri educaționale preșcolare cu abilități de viață de bază Abilități motorii fine


Pret: £27.99 - £21.59
(as of Jan 06,2023 00:35:33 UTC – Detalii)

✨✨TuDou 2022 9 activități modernizate Tabla ocupată din lemn realizată manual pentru copilul de 1-3 ani

Inspirate de teoria senzorială Montessori, jucăriile realizate manual TuDou încurajează abilitățile de dezvoltare timpurie prin explorarea senzorială. Bebelușii se pot juca la ușă, încuietoare, cutie muzicală, întrerupător, roți dințate, spinner, cataramă, dantelă de pantofi, inele de lemn cu tabla noastră ocupată. Poate îmbunătăți explorarea senzorială, gândirea logică, cunoașterea vieții și abilitățile motorii fine. Încurajăm copiii de 1-3 ani să folosească tabla de activități pentru a cultiva cunoașterea, atenția și capacitatea de învățare.
✨✨Placă ocupată din lemn masiv, recent modernizată TuDou 2022 – mai sigură, mai robustă și mai sănătoasă
Spre deosebire de majoritatea plăcilor vechi din lemn ocupate, care sunt realizate din plăci multistrat/placaj (adezive cu lipici nesănătoși), plăcile ocupate din lemn TuDou sunt realizate din lemn masiv natural. Voinic. Inodoră, netedă și sigură, această placă de activitate asigură cea mai mare rezistență și siguranță pentru copilul tău drăguț. Toate activitățile sunt fixate cu feroneria premium selectată, tabla ocupată din lemn lucrată manual TuDou previne pericolul mâinilor bebelușului.
✨✨Caracteristici:

  • 9 activități – Bucurie fără sfârșit
  • Lemn natural + metal premium selectat + margine netedă – 100% sigur
  • Fără toxice, fără miros
  • Asamblare manuală
  • Explorare senzorială + Gândire logică + Cunoaștere a vieții + Antrenament abilități motorii fine
  • Învățarea prin joc

✨Placa senzorială ajută copilul să exploreze lumea: placa ocupată TuDou 9 activități dezvoltă abilitățile motorii fine, abilitățile de îmbrăcare, abilitățile de viață de bază, dexteritatea și dezvoltarea creierului prin sunet, atingere, unghiuri multiple de vedere. Elementele de pe jucăriile de învățare din lemn îi ajută pe copii să învețe cum să-și controleze mâinile, cum să se îmbrace și să încuie, să experimenteze minuni sonore etc. Toate activitățile sunt legate de viață, care promovează bucuria de a învăța prin joc, permițând bebelușilor să învețe cele mai comune lucruri. in viata.
✨Jucării cu plăci senzoriale realizate manual în siguranță: jucăria noastră cu abilități motrice pentru copii mici este fabricată din lemn natural neted, care este sănătos, robust, durabil, fără toxice și fără ordin. Cu margine netedă, fără bavuri și metal selectat. Tabla ocupată TuDou este destul de sigură pentru copii. Activitățile sunt provocatoare și educative pentru copilul tău mic, ajutându-l să-și îmbunătățească abilitățile în același timp.
✨Perfect pentru călătorii și utilizare acasă: proiectată cu un mâner portabil, placa noastră portabilă este o jucărie grozavă pentru activități cu mașina sau cu avionul în timpul călătoriei! Ține-ți copilul drăguț ocupat cu placa noastră senzorială cu 9 activități și scoate-l de pe ecranele electronice și păstrează-l în vocația călătoriei lungi și a campingului. Există mai multă interacțiune între tine și copilul tău și mai puțină frustrare când călătoria se termină.
✨Cadouri perfecte pentru băieții și fetițele dvs.: Să ne bucurăm de timpul cu copiii tăi folosind placa noastră interesantă Montessori. Tablă ideală pentru dezvoltarea gândirii creative și critice prin joc, sporind, de asemenea, demnitatea și încrederea copiilor prin rezolvarea problemelor. Este o idee alternativă fără ecran și un cadou perfect pentru copiii mici, copiii cu autism, pacienții cu Alzheimer, persoanele în vârstă cu demență etc. Un cadou cald de însoțire pentru persoana iubită! Cadouri perfecte de Crăciun!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.