Stomping Ground Toys Cărămizi din spumă pentru copii – Kit blocuri de construcție – Cărămizi din spumă EVA – Jucărie moale pentru copii – Disponibil în 25 și 50 de cărămizi per set – Accesorii incluse


Pret: £84.99 - £74.99
(as of Nov 02,2022 01:04:16 UTC – Detalii)

Dacă vrei ca copiii tăi să se joace în moduri care să stimuleze creativitatea în mintea lor tânără, atunci acest set de cărămizi de spumă va fi perfect. Acesta este un set de cărămizi foarte distractiv, care este sigur de utilizat pentru copii mici. Aceste cărămizi se potrivesc cu ușurință, iar copiii pot veni cu multe creații interesante.

SIGURANȚA ÎNTÂI

Siguranța copiilor tăi este de cea mai mare importanță, așa că cărămizile noastre de spumă pentru copii au fost concepute pentru a fi extrem de sigure. Sunt moi și copiii nu vor fi răniți jucându-se cu ei. De asemenea, puteți sta liniștit știind că aceste cărămizi sunt fabricate din spumă EVA fără BPA.

FOARTE DURABILĂ

Durabilitatea este, de asemenea, importantă. Aceste cărămizi de joacă sunt proiectate să reziste mult timp și pot rezista chiar dacă copiii tăi se joacă agresiv cu cărămizile. Își pot păstra forma cu ușurință și vor reveni dacă sunt doborâți.

USOR DE CURATAT

Curățarea acestor cărămizi este foarte rapidă. Dacă copiii fac mizerie, atunci veți putea pur și simplu să ștergeți cărămizile cu o cârpă normală. Permite setului de cărămidă să rămână ordonat, astfel încât să fie gata pentru următoarea sesiune de joacă.

ACCESORII DISTRACTIVE INCLUSE

Fiecare set de aceste cărămizi vine și cu accesorii distractive. Copiii tăi vor primi două unelte de lucru pentru cărămidă și o vestă galbenă cu care să se joace. Cele două unelte sunt versiuni mici ale unui set de instrumente cu mistrie și plutitor. Copiilor le este ușor să pretindă că sunt cu adevărat la treabă să construiască un zid de cărămidă sau o clădire înaltă!

DISPONIBIL ÎN SETURILE DE 25 ȘI 50 DE BUCĂȚI

Seturile noastre de cărămizi sunt disponibile pentru achiziționare în pachete de 25 sau 50 de bucăți. Având mai multe cărămizi, le va permite copiilor tăi să creeze lucruri și mai mari și mai impresionante! Fiecare cărămidă are șase centimetri lățime și nouă centimetri lungime.

Susținem calitatea jucăriilor noastre aici, la Stomping Ground Toys. Dacă aveți nevoie de ajutor cu comanda dumneavoastră sau dacă aveți orice problemă, vă rugăm să contactați oricând.
👩‍🎨 PROMOVEAZĂ CREATIVITATEA – Când copiii tăi se joacă cu cărămizile din spumă, își vor putea folosi imaginația pentru a construi lucruri distractive. Aceasta este o jucărie care promovează creativitatea în timpul jocului.
🔋 SUPER DURABILĂ! – Cărămizile noastre de construcție au fost proiectate meticulos pentru a fi durabile, în ciuda naturii lor moi. Acestea vor dura mult timp și revin cu ușurință la forma inițială.
🧱 VIN CU ACCESORII – Copiii tăi vor adora vesta galbenă și mistria de jucărie și setul de instrumente plutitoare care vine odată cu achiziția ta. Le permite copiilor să se prefacă că sunt cu adevărat la treabă!
🧽 CURĂȚAREA ESTE SIMPĂ – Chiar și curățarea acestui set de cărămizi de spumă este simplă. Ele pot fi curățate cu o cârpă simplă, facilitând întreținerea acestor jucării.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.