Splashin’kids Covorașul gonflabil pentru burtă Premium pentru sugari și copii mici este distracția perfectă Centru de activități de joacă Stimularea creșterii bebelușului dvs.


Pret: £16.99 - £9.99
(as of Nov 04,2022 12:24:29 UTC – Detalii)

1
{ STIMULĂ DEZVOLTAREA BEBULUI } Covorașul de joacă pentru umplere cu apă splashin’kids este un instrument esențial pentru dezvoltarea mușchilor solidi ai capului, gâtului și umerilor, precum și pentru a îmbunătăți coordonarea ochi-mână, motricitatea fină și abilitățile sociale. Este o încântare senzorială care îmbunătățește dezvoltarea creierului.
{ GRAFICĂ UIMINOARE, ATRAGĂTOARE } Urmăriți cum bebelușul dumneavoastră intră în WONDERWORLD din rezervorul nostru de pești, cu ochii mari și FASCINAT de culorile strălucitoare, contrastele ascuțite și jucăriile plutitoare drăguțe. Ploaia sau soarele sunt timpul pentru burtă! Bebelușul tău va încerca să prindă și să bată jucăriile viu colorate în timp ce plutesc. Acest tampon pentru stropire pentru copii va oferi ore de distracție sănătoasă și stimulativă de calitate.
{ A CINCH TO SETUP } Pur și simplu umpleți inelul exterior cu aer și covorașul interior cu nivelul dorit de apă de la robinet, așezați-l pe podea și lăsați distracția să înceapă! Se pliază cu ușurință atunci când este gol în geantă sau geantă de jucărie pentru a-l aduce oriunde te duci.
{ SPECIFICAȚII PRODUS } Pentru vârsta de 3 luni și peste, cu o zonă mare de joacă spațioasă, concepută pentru a menține interesul băiețelului sau fetiței. Dimensiunea produsului este de 26″ lățime pe 20″ înălțime și 2,5″ înălțime. În fiecare covoraș sunt incluse șase jucării viu colorate. Acest produs este ecologic și nu conține BPA.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.