Smilcloud Jucării Montessori pentru bebeluși, jucării senzoriale din silicon Jucării educaționale timpurii Jucărie cu activitate de tragere Jucării pentru abilități motrice pentru sugari Nou-născuți Copii mici Băieți Fete Cadou de aniversare de Crăciun


Pret: £9.99
(as of Jan 07,2023 23:42:17 UTC – Detalii)

❤ Material bun: Fabricat din silicon și ABS pentru a fi explorat în siguranță. Are dimensiunea potrivită pentru ca mâinile mici să le apuce și să țină și are margini flexibile, moi și netede pentru ca bebelușul curios să exploreze cu toate simțurile.
❤Relație bună: Părinții și bebelușii se pot bucura împreună de această jucărie de activitate, se pot bucura de distracția de a se juca cu copiii lor, pot consolida legătura dintre părinți și bebeluși și pot atrage legătura dintre relațiile reciproce. Este o jucărie indispensabilă pentru creșterea bebelușului.
❤Jucărie cu mai multe sezoane: Tragând în sus și în jos frânghiile de silicon, apăsând și apăsând butoane, ține copilul ocupat și distrat ore în șir și care îi va dezvolta abilitățile motorii, percepția senzorială și va explora cauza și efectul prin joc.
❤Cadou bun: Cu aceste jucării de activitate, călătoria cu bebelușul sau copilul mic poate fi ușoară, indiferent dacă plecați într-un avion sau într-o aventură pe drum. Nu va face prea mult zgomot pentru a vă deranja și va ține copilul fericit și ocupat în mișcare. Nu numai că aceste jucării montessori sunt stimulatoare pentru bebelușul dvs., dar pot fi aduse și sunt un cadou perfect pentru bebeluși.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.