Set mini cameră pentru copii Jucării pentru copii de 3-12 ani Fete Băieți Zi de naștere Cadouri electronice de Crăciun Cameră video digitală pentru copii 1080P HD Card SD de 32 GB cu cutie de depozitare (albastru)


Pret: £32.99 - £29.99
(as of Jan 05,2023 21:06:18 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

📷 Memorie de mare capacitate 📷Această cameră digitală pentru copii vine cu un card micro SD de 32 GB, oferă suficient spațiu pentru a salva mii de fotografii sau sute de videoclipuri, mai mult decât suficient pentru majoritatea copiilor. Copiii pot scăpa mult timp, fără a fi nevoiți să se oprească, să descarce fotografiile și să elibereze spațiu în memorie.
📷 Geanta de transport pentru camera pentru copii personalizata 📷 Am personalizat special o cutie pentru camera video. Cu un design unic, carcasa camerei pentru copii din EVA dur și materiale durabile PU, cu o bună rezistență la apă și șocuri, pentru a proteja camerele copiilor dvs. de zgârieturi și praf. Carcasa camerei poate stoca câteva camere valoroase pentru copii, prelungind durata de viață a camerei. Lăsați-i copiilor să se bucure să facă poze cu jucăria lor mică, oricând și oriunde, indiferent dacă călătoriți sau petreceți.
📷 Durată de viață puternică a bateriei 📷 Copiii pot face fotografii în mod continuu timp de 1-2 ore după încărcarea completă! Vine cu un cablu USB și un port care vă permite să vă transferați fotografiile și videoclipurile pe computer.
📷 Video HD 1080p 📷 Camera pentru copii mici echipată cu ecran IPS de 2 inchi video 1080P. Definiția fotografiilor a fost mult îmbunătățită. Surprindeți minunatul moment de bucurie pentru băieți sau fete și prietenii lor. Puteți documenta în mod viu fiecare ocazie pe care o aveți cu copiii dvs.
📷 Mini cameră multifuncțională pentru copii 📷 Camera pentru copii mici are 15 cadre amuzante și 6 filtre magice, acceptă și fotografiere în rafală, 3 tipuri de time-lapse, echipată cu zoom digital 4x. Zoomul diferit oferă o oportunitate de a fi puțin mai creativ decât cu alte camere de bază pentru copii. Modurile și cadrele din cameră oferă bucurie și creativitate suplimentară.
📷 Jocuri puzzle amuzante 📷 Camera de jucărie vine cu 5 jocuri preprogramate, ceea ce o face un gadget versatil pentru copii. Îi va atrage pe copii să studieze și să descopere singuri lucruri mai interesante.
📷 Sigur, durabil și portabil 📷 Cu o carcasă strălucitoare, rezistentă la șocuri, această cameră este pe cât de durabilă, pe atât de atrăgătoare. În plus, datorită plasticului moale, non-toxic, copiii tăi îl pot ține confortabil și în siguranță în mâini. Includeți un șnur portabil și o husă, ușor de transportat și de mutat. Geometria marginilor rotunde modelează fără claritate, greutate redusă (2,3 OZ) și dimensiune mică (3,3 * 2,4 * 2,0 inci), dimensiune perfectă pentru mâinile mici. Tot designul potrivit ca jucărie pentru copiii de 3-9 ani.
📷 Cel mai bun cadou pentru copii 📷 Nu există moduri sau butoane complicate pe care copiii să le învețe. Veți primi o cameră pentru copii, un card micro SD de 32 GB (deja plasat în cameră), carcasă pentru cameră, cablu de încărcare USB, șnur și manual de utilizare. Este o zi de naștere bună, Crăciun, festival, cadouri de sărbători pentru băieți și fete cu vârsta cuprinsă între 3 și 10 ani. Fotografia este o modalitate distractivă și educativă prin care copiii tăi pot explora lumea din jurul lor. Acum, camera pentru copii NICEWIN este primul pas pentru a-ți dezvolta copiii ca un fotograf talentat.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.