Set de tir cu arcul Diyfrety pentru copii – Jucării de interior și exterior pentru copii


Pret: £29.99 - £16.14
(as of Jan 08,2023 18:55:57 UTC – Detalii)

4
【Set de tir cu arcul pentru copii】 Aceasta este o jucărie grozavă cu arc și săgeți pentru ca copiii să se joace în dormitoare, parcuri, garaje și multe altele, să tragă competiții între copii, să se joace cu părinții și să se distreze de minune.
【Material de înaltă calitate】 Aceste jucării de exterior pentru copii sunt realizate din material profesional ecologic, non-toxic, durabil și sigur, nu este ușor de spart și 100% sigur pentru copii. Gloanțele de plastic pot fi adsorbite pe sticlă netedă, pereți și ținte.
【Jucării educaționale pentru copii】 Acest set de arc și săgeți copiii pot dezvolta coordonarea ochi-mână a copiilor și își pot îmbunătăți abilitățile de tragere. Când copiii folosesc arcul și săgețile, își pot stimula imaginația și pot deveni supereroii pe care îi admiră.
【Cadou ideal pentru băieți și fete】 Acest set de arc și săgeți pentru copii este perfect ca cadou (cadou de naștere) pentru băieți și fete cu vârsta cuprinsă între 3-8 ani. Acest set de jucarii de exterior pentru baieti de 3-8 ani, set de tir cu arcul este perfect pentru cadourile de Paste si cadourile de Craciun.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.