Set de jucării Nestling Fidget, 22 de bucăți Jucării senzoriale Fidget pentru copii și adulți, Jucării de mână Strângere Fidget Jucării pentru ameliorarea stresului pentru autism nevoi speciale, Cadouri pentru petrecerea de aniversare


Pret: £8.99 - £7.64
(as of Jan 05,2023 17:41:57 UTC – Detalii)

1 * Minge Magic Rainbow Puzzle
【MATERIALE DE SIGURANȚĂ】: Aceste jucării pentru copii, adolescenți și adulți sunt realizate din materiale netoxice și durabile și sunt sigure pentru toată lumea. Distrează-te jucând fără să-ți faci griji.
【JUCĂRII HAUZANTE DE ELIMINARE A STRESULUI】: Eliberați stresul și anxietatea pur și simplu jucând, strângând, întinzându-se și răsturnând cu aceste jucării agitate. Jucării de terapie excelente pentru consilieri și design excelent pentru anxietate, concentrare, ADHD, ADD, TOC, autism, mușcat de unghii, decojirea pielii și renunțarea la obiceiurile proaste etc. Este o modalitate distractivă de a menține creierul concentrat și mâinile ocupate.
【POTIT PENTRU TOATE OCAZIILE】: Jucării mici de ținut în palmă. Cele mai multe jucării sunt de buzunar și foarte portabile, astfel încât să te poți juca la birou, acasă, biserică, biblioteci, gară, în sălile de educație specială, terapie și camere senzoriale și din mers, chiar și ca jucării de călătorie; Între timp, sunt jucării foarte cool și pentru familie și prieteni.
【CADOU ȘI RECOMPENSĂ UIMINOARE】: Excelent pentru favoarea petrecerii de naștere a copiilor, recompense în clasă școlară, premii pentru cutii de comori, premii de carnaval, umpluturi de pinata, umpluturi pentru ciorapi de Crăciun, cadouri de Crăciun, umpluturi cu bunătăți/saci cu bunătăți, jucării noutate în miniatură, cadouri pentru petrecere, Paște umpluturi de ouă, umpluturi de coșuri de Paște și articole cadou pentru petrecerea de Halloween.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.