Set de jucării de transport militar cu tanc YOOYID, cu 6 bucăți mini vehicule armate din aliaj, lumină sonoră realistă, lansator de rachete cu turelă rotativă, seturi de joacă pentru vehicule-cisternă, cadou pentru copii băieți 3-7 ani


Pret: £32.99
(as of Jan 09,2023 04:12:14 UTC – Detalii)

sunet și lumină
Baterii: Sunt necesare 2 baterii AA.
Dimensiuni produs : ‎ 40 x 36 x 19,5 cm; 680 de grame
Data primului disponibil: ‎ 29 iulie 2022
Producator: FC
ASIN: B0B81FM46T
Numărul modelului articolului: HS215
Țara de origine: China

【Modele de rezervoare de simulare】Există 2 moduri. Unul este modul rezervor în care turela poate fi rotită la 360 ° și se poate balansa în sus și în jos cu 40 °, apăsați butonul din partea de jos a țevii pentru a lansa racheta. un alt mod este modul pistă, puneți mini-mașina pe pistă și apăsați butonul pentru a catapulta mașinile din aliaj spre exterior, foarte interesant.
【Sunet și lumină realiste】Copiii tăi pot alege 3 sunete diferite din partea de sus a turelei și vor fi uimiți de sunete și lumini realiste, îmbunătățind experiența lor de joc.
【Material sigur și durabil】 Fabricat din metal și materiale plastice de înaltă calitate. Material puternic care îl face rezistent la impact și greu de spart, non-toxic fără miros, sigur pentru copiii tăi. Nu este recomandat copiilor sub 3 ani. Necesita 2 baterii AA (NU sunt incluse)
【Distracție fără sfârșit】Cu diferite tipuri de vehicule militare, copiii să înțeleagă și să învețe caracteristicile diferitelor vehicule în timp ce se joacă, este ideal pentru a stimula dezvoltarea cognitivă a copilului tău, pentru a-și dezvolta abilitățile practice, coordonarea ochi-mână și creativitatea! Este un cadou grozav de ziua de nastere, de Anul Nou si de sarbatori pentru copii baieti peste 3 ani.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.